Alla inlägg under september 2012

Av Emelie - 25 september 2012 10:25

Godmorgon,

Igår tog jag med barnen, möte upp Hanna och Stella, och hälsade på morfar. Han har flyttat för ett tag sedan så vi tittade in det nya boendet. Jätte fint hade den fått det. Efter morfar fick jag äran att köra Stella till mamma och pappa, då Hanna skulle hålla i en hundkurs.

Fick med mig kläder hem till killarna, Elin hade shoppat lite till dem. Hugo fick sin efterlängtade Pippitröja, Simon fick en jätte fin body och 2 par byxor :)

Idag är Hugo på dagis, ska passa på och lägga mig på soffan en stund nu när Simon sover.

Kram

Av Emelie - 24 september 2012 09:39

Hej,

Hugo kommer aldrig tröttna på tåg. Leker han inte med sin briobana eller chuggington så tittar han gärna på tåg via datorn. Tyvärr missade vi att åka gräfsnäståget i sommar, men nästa år tar vi det!

Solen är framme och det verkar bli skönt väder idag. Så idag blir det mkt utelek :)

Kram

Av Emelie - 23 september 2012 19:11

Hej,

Idag har jag och barnen varit på maskeradkalas, till en av Hugos bästa dagiskompisar som fyllt 4 år. Hugo var utklädd till sjörövare med krok och svärd. Barnen hade det kanon kul, mkt spring i benen på alla. Utav Hugo fick O ett lektält.

Efter kalaset blev det en sväng på lekplatsen med tullen gänget. Båda killarna var mega trötta nu ikväll. Lite kvällsmat i magen och sedan somnade båda två inom 5 minuter.

Har precis plockat iordning efter dagens lek, matlagning m.m Nu väntar jag bara på att Jonas ska komma hem. Dröjer nog iaf ca 2 tim till....

Kram

Av Emelie - 21 september 2012 15:29

Hej,

Numera är det mycket aktivitet på golvet. Båda killarna leker för det mesta bredvid varandra, fast med olika saker. Hugo vill inte jätte gärna låta Simon vara med i hans lek. Det är mer "mamma, nu har Simon sönder det igen!".

Har varit och fredags handlat lite. Så helgen är välkommen, synd bara att Jonas jobbar.

Kram

Av Emelie - 21 september 2012 06:01

Hej,

Här är vi redan vakna, bara Hugo som sover gott. Jonas började redan kl 05 idag och Simon tyckte det var morgon vid 05:30. Lite för tidigt för min smak.

Igår var jag och Simon och hämtade hans hand och fotavtryck som vi gjorde härom veckan på öppnaförskolan. Det blev jätte fint, så nu har Hugo och Simon var sitt avtryck.

Mamma och Elin kom upp på besök igår. Kul med spontana besök :) Blev lite fika och Hugos egen gjorda chokladbollar han hade bakat tidigare under eftermiddagen.

Idag är Hugo ledig från dagis och idag ska vi bara vara och inte göra något speciellt. Känner att det behövs.

Nu ska här fixas gröt till en hungrig Simon,
Kram

Av Emelie - 19 september 2012 19:06

Hej,

Blev en lur på 1 1/2 tim i förmiddags. Så välbehövligt kan jag lova. Men jag har ändå varit små seg idag.

Hugo hade haft det toppen på dagis. Lekt med sina kompisar, varit ute på gården m.m

Eftersom vädret är till och från med regnskurar åkte vi och hälsade på min mormor när vi hämtade Hugo från dagis. Jonas passade på att få hjälp att lägga upp två par ny inköpta byxor.

Simon har idag kommit på hur man tar sig runt på golvet. Han ålar lite fram men mest går det bakåt. Han är tidig med det mesta. Man ska inte jämföra, men Hugo ålade vid 8 månader och Simon redan vid 6 månader. Undra om Simon möter tomten gåendes???

Kram

Av Emelie - 19 september 2012 06:53

Godmorgon,

Känns inte som jag lagt mig än. Simon har snurrat runt i sin säng och jag har varit uppe och vänt på honom X antal gånger. För så fort han kommer på att han ligger fel så meddelar han detta.

Jonas tog Simon nu när han vaknade kl 06 och gick ut på morgon promenad. Hugo väckte mig kl 06:34 och ville upp och se på Bolibompa. Så nu är det till att fixa lite frukost, fram med kläder och sedan skicka Hugo till dagis (Hugo vill gärna att jag lämnar) Efter det blir det sängen igen för mig! Jonas är som tur var ledig idag :)

Hps du sovit gott inatt :)
Kram

Av Emelie - 17 september 2012 20:29

Hej,

Sitter uppkrupen i soffan, tänt lite ljus och njuter av lugnet. Barnen sover och Jonas är strax på väg hem.

Shoppingen blev lyckad. Hugo hittade en vinterjacka som han gillade med en gång. Det var inga men utan "mamma denna jackan vill jag ha". Jonas hittade ett par jeans som föll honom i smaken. Så det blev en lyckad dag på stan.

Jag och barnen har spenderat eftermiddagen ute, närmare 3 1/2 tim. Hugo har lekt med sina kompisar, cyklat, hoppat i vattenpölar och hängt i kojan som de byggt av några buskar. Simon nöjde sig med att sitta i sandlådan, gunga och hänga i vagnen. Eftermiddagen är jag helt klart nöjd med. Resulterade i trötta barn och inga problem att få i säng, det gillas :)

Lite tv och sedan sängen.
Kram

Presentation


Emelie heter jag, mamma till världens bästa killar samt har fått världen bästa man på kroken =) Bloggar om livet hos oss.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards