Alla inlägg under oktober 2012

Av Emelie - 26 oktober 2012 21:42

Ligger i sängen och halv tittar på tv. Haft en jätte trevlig eftermiddag. Bjöd hit Hugos kompis O, hans mamma och pappa på lite fika som slutade med att vi lagade mat tillsammans.

Hugo och O bestämde att det skulle bli tacos och så blev det. Är så härligt att umgås med den familjen. Lätta att prata med och inga krusiduller. Precis som det ska vara.

Hugo somnade så fort han la sig på kudden ikväll, helt slut efter att lekt med O hela eftermiddagen.

Imorgon hämtar vi soffan, hoppas så att den blir kanon :)

Kram

Av Emelie - 26 oktober 2012 08:33

Hugo älskar att klä ut sig. Så igår kom jag och Jonas över en superhjälte dräkt till honom. Jätte häftig.

Det första han skulle göra när han vaknade imorse var att hoppa i sin dräkt. Gissa vem som väckte mig imorse? Jo en super söt superhjälte.

Kram

Av Emelie - 25 oktober 2012 15:33

Så här glad var Hugo när jag hämtade honom idag. Och pricken över i:et är att han nu har lov i en vecka. Mysigt!
Har tittar runt lite och det finns en del aktiviteter som vi kan besöka så som: öppetkyrkis, djurparken, badhuset, navet m.fl

Även om det är kul att hitta på något är det lika viktigt att bara vara hemma och ta det lugnt. Det behöver man för att orka. Helt enkelt hitta en bra balans.

Lite middag ska fixas,
Kram

Av Emelie - 24 oktober 2012 18:49

Varje kväll när Simon lagt sig försöker jag mysa till det lite extra för Hugo. Som ikväll då bestämde vi oss för att göra fruktsallad tillsammans. Skar apelsin, äpple, päron och blandade ihop. Tända ljus är oxå ett måste.

Så nu sitter vi i soffan, äter fruktsallad och kollar lite tv innan det är sängen för Hugo. Imorgon är sista dagen på dagis för Hugo innan han går på lov i en vecka. Har lite planer för lov veckan.

Kram

Av Emelie - 24 oktober 2012 06:31

Till helgen kommer en tidig julklapp hem till familjen.

Jag och Jonas har länge pratar om att vi ska sälja vår 2 samt 3 sitts ektorps soffa och köpa en hörnsoffa i samma serie istället. Hade passat så mycket bättre och så får vi bort hörnet som inte utnyttjas. Det är en toppen soff, speciellt för en familj med barn, då klädseln lätt kan tvättad i 40 grader i maskin.

Häromdagen hittade jag en soffa med precis den klädseln vi vill ha på en Facebook sida som heter boråsloppisen. (Det är en loppissida för oss som bor i Borås). 500 kr eller bud var det skrivet i annonsen. Jag frågade säljaren lite ang soffan och allt verkade bra tillsammans med bilden som var upplagd. Så igår gick auktionen ut och soffan blev vår för 500 kr. Riktigt fynd!! På blocket börjar dem på 3500 kr. Så på lördag får du se före och efter bilder :)

Kram

Av Emelie - 23 oktober 2012 06:50

Tidig morgon som vanligt med en orolig natt med en snurrande Simon på det. Det spelar ingen roll om han ligger i vår eller sin säng. Men det kommer en dag när allt klaffar. Bara att blicka framåt :)

Simon har lärt sig hur man reser sig upp på knä och det med hjälp av bordet. Det går framåt, fort, fort!

Hugo fick ett tvspel (ps one, tror jag det heter) igår av en kompis till Jonas. Så nu är det tvspel som gäller. Hugo har tidigare haft speltid på datorn där han besökt bolibompas hemsida t.ex Det gäller speltid här oxå. Jag tycker det är helt okej Hugo spelar tvspel men att sitta hela dagarna finns inte i min värld. Att vara ute är minst lika viktigt.

Hugo älskar att vara ute, så jag tror inte att det blir några problem. Det har det inte varit hittills att ha begränsad tid att spela.

Kram

Av Emelie - 22 oktober 2012 20:23

Finns en sida på nätet där de söker testpersoner för olika saker. Jag anmälde mig att jag kunde tänka mig att ställa upp och prova en handkräm från oliva. Och jag kom med av 9800 sökande. Så vi är 1000 personer runt om i Sverige i olika åldrar som just nu testar denna. Jag ska svara på fyra frågor samt skicka in ett slut betyg vad jag tyckte om den. Än så länge är jag nöjd med den.

Idag har jag och killarna inte gjort många knopp. Handlat lite och hämtat Simons salva, samt varit ute en liten stund. Imorgon är det dagis för Hugo. Han går denna veckan (mån,tis,ons) sedan är han ledig hela nästa vecka. Är höstlov för skolorna och eftersom han är ett 15 timmars barn går han efter skolans lov, studiedagar osv.

Nu lite soffhäng med Jonas :)
Kram

Handkrämen :)

Av Emelie - 22 oktober 2012 07:49

Hugo och Simon (simon har nästan) har sovit hela natten, så skönt!

Simon vaknade för lite mat vid 02, men somnade om snabbt och lätt och sov till 07:15. Antar att kruppnätter med inte så mycket sömn på dagen gav detta underbara resultatet. Hugo gick upp kl 06:50 och ville mysa i soffan innan Simon vaknade.

Känner mig pigg och fräsch idag! Var ett par dagar sedan sist. Jonas har åkt iväg på kurs till Gbg (kommer hem eftermiddag) och jag ska ta tag i frukosten här. Har lovat Hugo mysfrukost med ägg, tända ljus, apelsin skuren i halvor. Det blir en bra start på veckan :)

Kram

Presentation


Emelie heter jag, mamma till världens bästa killar samt har fått världen bästa man på kroken =) Bloggar om livet hos oss.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards