Alla inlägg under oktober 2012

Av Emelie - 11 oktober 2012 12:08

Så då var det dags för medicin igen. Hugo hade dubbelsidig öroninflammation samt halsfluss, inte konstigt att han är ledsen och tycker det mesta är skit!

Var inte helt lätt att få i honom medicinen. Men efter att jag ritat en levande bacill och hur pencillinet tar död på det, gick det ganska bra.

Så sjukstuga idag, nya tag imorgon :)
Kram

Av Emelie - 11 oktober 2012 08:36

Jonas tog en nattlig promenad med Hugo. Han somnade i vagnen efter att tittat på stjärnorna och halvmånen. Sov mellan kl 04-07:30. Antar att han tar sig en middagslur idag.

Kl 10:30 har vi fått tid hos doktorn. Så får vi se vad hen säger.

Kram

Av Emelie - 11 oktober 2012 01:37

Usch stakars vår stora prins! Vaknade strax innan kl 01 av att han var så ledsen. Berättade att han hade jätte ont i kinden. Frågade om han kunde peka vart på kinden det gjorde ont och det gjorde han. Visade sig bland alla tårar att det är örat som spökar och även halsen.

Hoppas verkligen att dessa natt timmar går fort så vi kan ringa vårdcentralen kl 8:00. Att sätta sig på akuten är ingen idé, där kan vi få sitta i evighet. Bättre att vara hemma och titta på film istället...

Så nu är hela familjen P uppe. Simon på golvet med Jonas och jag med Hugo i knät i soffan.

Kram

Av Emelie - 10 oktober 2012 21:20

Fick i Simon en hel tallrik med gröt samt en halv flaska med nattersättning. Nu håller vi tummarna att han sover bättre än de senaste nätterna.

Hugo skulle ha fiskbullar till kvällsmat. En av hans favoriter. Imorgon önskade han torsk, potatis, ärtor och smält smör till middag. Försöker låta Hugo önska mat så ofta han vill. Oftast blir det fisk som önskas.

Var och handlade nu ikväll. Var princip helt själv i butiken, vilket var så skönt. Så nu är kyl, frys, fruktskål och skafferi på fyllt igen.

Kram

Nattersättning :)

Av Emelie - 10 oktober 2012 17:23

Haft extra kvalitetstid med Hugo i eftermiddag. Passar på när vi båda är hemma.

Så det blev lite halloween pussel, spöken och fladermöss blev det. Hänger så fint i killarnas rum. Både jag och Hugo blev nöjda :)

Hittade en sida på internet med massa lätta och bra pyssel som passar liten som stor - kanon bra!

Kram

Av Emelie - 10 oktober 2012 00:25

Klockan är strax efter 00 och jag är fortfarande vaken. Har precis gett Simon lite ersättning. Tanken slog mig när jag matade honom att hans orolighet kanske beror på att han är hungrig? Att han helt enkelt skulle vilja ha två nattmål. Välling har vi testat olika sorter, dock samma sort i en vecka men det är bara nej tack! Vet att det finns mjölkersättning med små ris korn i som ska ge mer mättnadskänsla, får nog skaffa den. Borde ju smaka i princip samma!?!?

Så imorgon innan det är sängen för simon får det bli gröt ca 1 tim innan och sedan när han lägger sig får han ersättningen. Så får vi Prova detta några kvällar så får vi se om det ger resultat. Hoppas!!

Nu ska jag försöka sova här :)
Kram

Av Emelie - 9 oktober 2012 19:56

Haft en mysig efter middag med barnen (Jonas kobbar kväll) Varit ute på lekplatsen i 1 1/2 tim, bakat med Hugo medan Simon sov. Och satt dem i varsin grön hink och busat med dem att de var två sjörövare som var ute på havet och jag var haj. Nu är alla saker upp plockade men minnena från idag finns kvar. Hugo halv ligger i mitt knä och Simon sover för natten. Snart kommer Jonas hem :)

Kram

Killarna i sina båtar

Av Emelie - 8 oktober 2012 15:26

Blev två timmar ute tillsammans med Hugos kompis E och hans mamma och lillasyster. Det var inte direkt jätte skönt ute kan jag påstå, men det bar skönt att komma ut en stund :)

Jonas ska strax åka till jobbet. Jobbar kväll idag och imorgon. Tänkte sätta Hugo på att rita och pyssla lite sen. Alltid kul att se hans färdiga mästerverk! Simon får sitta med och tugga och ha sig på sina leksaker, det är han nöjd med.

Kram

Hugo, E, Jonas & Simon :)

Presentation


Emelie heter jag, mamma till världens bästa killar samt har fått världen bästa man på kroken =) Bloggar om livet hos oss.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards