Alla inlägg under oktober 2012

Av Emelie - 8 oktober 2012 12:22

Jösses vad skit man har liggandes egentligen. Saker som man aldrig använder. Så idag har jag och Jonas bestämt oss för att börja rensa. Slänga, skänka, sälja, spara. Det är vad vi ska gå efter. Har städat ur, rensat och lagt saker i rätt låda i killarnas rum idag. Så skönt! Och gud vad saker dem har! Ändå finns det saker Hugo önskar sig...Listan till tomten är lång!

Solen är framme och efter lunch blir det ut på lekplatsen med Hugos kompis E. Ut och springa av oss lite energi :)

Kram

Av Emelie - 7 oktober 2012 21:15

Kalaset i eftermiddags var trevligt. Fredrik blev mycket nöjd över sina presenter från oss: en smörgåsgrill samt en brödrost. Någon gång ska även han lämna boet för ett eget, att då redan ha lite av alla flyttahemifrån saker är ju toppen. Kostar ju en halv förmögenhet att flytta hemifrån med alla saker man ska ha.

Solsidan började ju toppen bra! Blev lite sugen på att titta på de tidigare avsnitten (har ju boxarna så hur svårt kan det va?) få skratta lite till och få känna igen sig ibland. Längtar lite till nästa söndag :)

Hugo är ledig från dagis imorgon. Hoppas att det blir okej väder så vi kan vara ute. Annars får vi se vad vi ska hitta på. Hugo sa tidigare att han var sugen på att låna nya böcker, så ett besök på bibblan kanske?

Nä nu sängen. Efter att hållt igång hela dagen är det precis som proppen går ur en när man sätter sig i soffan och att somna halvsittandes är stor. Det är det som är charmen med att vara småbarnsförälder - få vara tillsammans med barnen hela dagen och leka och sedan lägga sig tidigt!

Så god natt!
Kram

Av Emelie - 7 oktober 2012 12:46

Så då var allt som vanligt igen. Febern borta och Simon tog lång sovmorgon idag, till kl 07:30. Hugo däremot gick upp redan kl 06:15. Han somnade redan kl 19:15 så det hade jag mer eller mindre räknat med.

Vi har varit ute sedan kl 10 med barnen, så nu blir det lite sen lunch i magen och sedan kalas för Fredrik. Sedan är det solsidan ikväll!! Äntligen är serien tillbaka!!!!

Kram

Av Emelie - 6 oktober 2012 21:32

Febern på Simon har pendlat mellan 39,6 och 39,1 trots alvedon. Tycker så synd om honom. Rejält hängig och ingen direkt matlust (vem har det när man är sjuk?) men det viktigaste är ju att han dricker.

Hugo hade haft det toppen. Kört nästan hela dagen och hans kläder var rejält leriga. För ju mer lera att slira runt i desto bättre. De hade även varit på en lång körning i skogen. Mats,Oscar och Per hade kört sina fyrhjulingar och Hugo kört sin så klart. Så häftigt hade det varit enligt Hugo!

Det blev en maskin tvätt här hemma ikväll. Leriga kläder och en lycklig Hugo . Se bara på kortet nedan :)

Kram

Hugo bredvid sin fyrhjuling..

Av Emelie - 6 oktober 2012 12:59

Simons förkylning vill inte ge sig. Inatt vaknade jag av att han skakade, visade sig att han hade feberfrossa. Så jag la honom lite närmare mig och på med täcke så somnade han om igen och sov till 06:50 (rekord för Simon)

Är lite orolig att det kanske även är öronen som spökar igen. Han säger inte till när det gör lite ont, utan när det verkligen gör ont. Att springa till vårdcentralen varje vecka känns inte som något alternativ. Får gå på mamma magkänslan och Simon som helhet helt enkelt.

Vädret är underbart, solen är varm idag! Har tagit en promenad med Simon i vagnen. Hugo är och kör 4hjuling. Efter att inte kört på 2 veckor var suget att få köra stort!

Kram!

Av Emelie - 4 oktober 2012 20:24

Det blir verkligen mörkt fort nu på kvällarna. Lite mysigt är det, att kunna tända ljus, hoppa i duntofflorna och krypa upp i soffan under en skön filt.

Jag och Hugo struntade i kanelbullensdag och fixade chokladbollar istället. Blev kanon goda. Så lite mys i soffan tillsammans efter att Simon lagt sig. Hugo tyckte det var super mysigt, det sista han sa innan han somnade var: "mamma jag älskar dig! Men nu måste jag sova, jag är trött." Det är viktigt att uttrycka sina känslor, både de bra och de dåliga.

Imorgon fredag! Me like :)
Kram

Av Emelie - 4 oktober 2012 07:28

Godmorgon,

Igår kväll bäddade jag så att jag kunde sova i Hugos rum. Kände att sömnförådet var på minus, minus. Somnade med en gång jag la mig och sov hela natten, utan att vakna. Behöver jag skriva att jag känner mig som en ny människa? Det var verkligen välbehövligt att få sova en natt utan att störas.

Idag är det kanelbullens dag. Hugo ska fira det på dagis och någon liten bulle får det bli hemma oxå? Undrar just när chokladbollen, kladdkakan och hallongrottans dag kommer?

Ska plocka fram kläder till Hugo och klä på mig jag oxå. Inget pyjamashäng här inte, det får bli imon när Hugo är ledig :)

Kram

Av Emelie - 3 oktober 2012 16:01

Hej,

Idag är en sådan där dag där man liksom inte kommer igång. Fyra koppar kaffe, 1 1/2 tim förmiddagslur, 2 tim utelek med barnen och jag är fortfarande helt slut!

Sitter just nu bara rakt upp och ner på golvet. Simon håller på med några bilar och Hugo tittar tv. Ibland får det vara så, även jag har mina dåliga dagar...

Kram

Presentation


Emelie heter jag, mamma till världens bästa killar samt har fått världen bästa man på kroken =) Bloggar om livet hos oss.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards