Alla inlägg under november 2012

Av Emelie - 22 november 2012 18:57

Ibland undrar jag om inte vi har en osynlig hund hemma? Så mycket grus, sand och löv som det ligger i hallen så måste det vara så!

Den naturliga orsaken är nog:
* Hugos otroligt sandiga overall som kommer hem från dagis. Frågade honom härom dagen om han blivit nedgrävd i sanden, men svaret var nej.
* Vagnen drar ju in sitt. Blir mycket grus på däcken nu när det är så blött ute.
* Undet skorna sitter oxå en hel del.

Så fram med dammsugan och 5 min senare är det snyggt igen. Har städat inför helgen redan idag, skönt att ha det är gjort.

Lite mys i soffan med mina fina killar innan det är dags för sängen för Hugo och Simon <3

Kram

En städad hall :)

Av Emelie - 22 november 2012 14:44

Just nu sitter vi i köket och har lite fruktstund. Hugo valde päron och Simon fick banan i bitar. Jag och Jonas tar oss en kopp kaffe :)

Kram

Av Emelie - 21 november 2012 19:57

Ullaredsbesöket var värt varenda krona. Skönt att komma hemifrån och alla rutiner för en stund. Fick köpt alla julklappar, så det är nu klart. Super skönt att slippa julstressen, det räcker ibland som det är.

Bästa köpet idag är min nya väska (till samlingen som Jonas sa. Men man kan aldrig få för många väskor) har aldrig ägt en ljusbrun, men nu så. Fodret inne i väskan är med små blommor på, så man blir glad varje gång jag öppnar väskan.

Killarna har haft en riktig mysig pappadag idag. Efter dagis hade de varit på biblioteket en stund, läst böcker och sedan lånat hem några böcker och även några filmer. Blev även lite lekplatshäng med Hugos kompis D.

Bilder på väskan kommer nedan :)

Kram

Av Emelie - 20 november 2012 18:31

Har bakat lussekatter med Hugo och Simon ikväll. Resultatet blev toppen!

Sist jag var och handlade såg jag att kungsörnen börjat med en förpackning med färdiga ingredienser för bakning av lussekatter. Hur smidigt är inte det? Bara i med 2 1/2 dl vatten och sedan använda lite eget mjöl vid utbakning av lussekatterna. Förpackningen innehöll oxå saffran, gav 25 lussekatter och kostade ca 35 kr. Lätt att det blir ett packet till av denna innan jul.

Imorgon är Jonas ledig och jag ska ha egentid. Ska bli riktigt skönt att komma hemifrån lite och bara tänka på mig - det behöver man. Så jag och en tjejkompis åker till Ullared och roar oss. Jippi!

Ska på börja listan inför imorgon...
Kram

Av Emelie - 20 november 2012 09:48

Simon har fått en för kärlek till att krypa runt och bära något i munnen samtidigt, likt en hund. Just nu är det flygplanet som är det bästa :)

Av Emelie - 20 november 2012 06:41

Helt ärligt, vad händer?

Inatt har Simon varit vaken, denna gången i bara 1 1/2 timme. Kom på mig själv igår när jag la mig att jag hade svårt att somna fast jag var super trött. Jag kan liksom inte slappna av för jag vet inte om jag får sova 20 minuter eller kanske 4 timmar. Utan ligger och lyssnar efter minsta ljud som betyder: upp och hoppa! Skit jobbigt.

Jonas jobbade kväll igår och var inte hemma förens kl 01 så att begära av honom att gå upp med Simon känns inte rätt och speciellt inte när han ska jobba kväll idag oxå.

Som tur är har Hugo dagis och Jonas börjar först kl 13 idag. Måste lägga mig och ta igen den förlorade sömnen. Har vaknat med värsta huvudvärken...

Kram

Av Emelie - 19 november 2012 18:18

Jösses vilken energi jag fick på eftermiddagen, eller så var det för att hålla mig vaken som jag fick ett städ infall.

Har fått tvättat två tvättar, plockat, torkat av, sorterat och städat samt dammsugit hela lägenheten. Och killarna har hållt sig något sånt där i skinet under tiden. Härligt att ha det fint!

Simon somnade redan kl 18, jätte trött. Hugo sitter bredvid mig i soffan och kollar bolibompa. Helt okej dag ändå :)

Kram

Av Emelie - 19 november 2012 13:53

Har tagit mig en liten lur på soffan. Satte på en film till Hugo så han tittade på den och jag "oxå"- ett öga öppet, ett öga stängt. Jag litar på att Hugo inte gör något som inte barn ska göra, annars hade jag aldrig vågat sova en stund. Väl behövligt var det så nu fixar jag eftermiddagen oxå.

Förmiddagen gick vi ut en timme. Hugo hade gärna varit ute en stund till men Simon nöjde sig inte med bara en banan som han fick, utan blev jätte hungrig efter den. Så det blev in för lunch för oss alla. Lika gott det!

Ska sätta igång en tvätt här. Ibland undrar jag om inte tvätten förökar sig av sig själv? För den försvinner aldrig...

Kram

Presentation


Emelie heter jag, mamma till världens bästa killar samt har fått världen bästa man på kroken =) Bloggar om livet hos oss.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards