Alla inlägg under november 2012

Av Emelie - 19 november 2012 13:53

Har tagit mig en liten lur på soffan. Satte på en film till Hugo så han tittade på den och jag "oxå"- ett öga öppet, ett öga stängt. Jag litar på att Hugo inte gör något som inte barn ska göra, annars hade jag aldrig vågat sova en stund. Väl behövligt var det så nu fixar jag eftermiddagen oxå.

Förmiddagen gick vi ut en timme. Hugo hade gärna varit ute en stund till men Simon nöjde sig inte med bara en banan som han fick, utan blev jätte hungrig efter den. Så det blev in för lunch för oss alla. Lika gott det!

Ska sätta igång en tvätt här. Ibland undrar jag om inte tvätten förökar sig av sig själv? För den försvinner aldrig...

Kram

Av Emelie - 19 november 2012 06:42

4 timmar sömn har det blivit inatt. Usch, säger jag bara!

När jag och Jonas gick och la oss strax efter kl 22 vaknade Simon. La honom i vår säng och efter lite klappande på hans rygg somnade han om. Precis när jag somnat vaknade han igen, ålade och hade dig. Gick upp och gav honom mat, då var kl 23:30 och sedan efter maten vägrade han att somna om! Så han satt på golvet i mörkret i vardagsrummet tillsammans med mig fram till kl 02, då orkade han inte mer.

Nu kl 06:15 var det morgon och bara gå upp. Jonas ska vara hos tandläkaren nu på morgonen och sedan jobba i kväll. Hugo är ledig från dagis idag så mycket till vilande blir det tyvärr inte...

Så jag hoppas på en dag med lite 4-års trots och en samarbetsvillig Simon vid läggning. Det kan vara lite si och så ibland...

Kram!

Av Emelie - 18 november 2012 21:28

Hugo och Jonas hängde på lekplatsen i över 2 timmar med Hugos kompisar Z och E med föräldrar. Jag passade på att lägga mig medan Simon sov förmiddagslur. Hela två timmar sov vi, så gött!

I eftermiddag var vi bjudna till Mats och Erika på middag. Tacos och fruktspett till efterrätt. Tanken var även att ringa till Elin som fyller 20 år idag och hälsa grattis och få prata lite. Tyvärr kopplades vårt samtal aldrig fram. Lite segt att ringa från Sverige till Thailand idag. Stort grattis på födelsedagen Elin, vi firar dig dubbelt när du kommer hem :)

Simon somnade i bilen hem och Hugo mellan mig och Jonas i soffan. Lite egentid innan sängen...

Kram






Av Emelie - 18 november 2012 06:35

Uppe förre tuppen! Känns så där att titta ut och se att det är mörkt i varje fönster, hade gärna sovit några timmar till. Har varit en upp och spring natt...ibland tycker jag att Hugo och Simon borde vara lika trötta som mig!?! Men Simon var hur pigg och glad som helst vid kl 06. Så planen igår att få sova lite längre fast Simon sov bredvid gick så där. Bättre lycka nästa gång?

Lite frukost och fundera över Simons önskelista till tomten... Ska försöka få in den idag :)

Kram

Av Emelie - 17 november 2012 21:57

Haft Hugos kompis O med mamma och pappa på middag i eftermiddag. Lika trevligt som alltid, känns alltid så bra att umgås med dem. Vi ger varandra ny energi.

För jag tror mycket på detta med energier. En del människor tar energi utav en och en del människor ger och kompletterar varandra. Precis som jag och Jonas gör - vi kompletterar varandra och ger varandra positiv energi tillbaka. Så känns det med O:s föräldrar oxå, ger energi till varandra på ett positivt sätt.

Dagen har gått fort. Var ute med barnen i två timmar i förmiddags, så Jonas fick sova då Simon tyckte det var morgon kl 04:30. Jag hade där innan haft x antal timmar där barnen avlöst varandra med kisspaus, matning och ge nappen. Kände mig mer död än levande när Simon ville gå upp. Så inatt ska han sova bredvid mig - då sover han hela natten och vaknar förhoppningsvis efter kl 06.

Tunga ögon här, så snart sängen! Kramar

Av Emelie - 16 november 2012 21:46

Att man aldrig lär sig!

Sitter och fixar med mitt cv nu ikväll för att cv:t ska passa just den tänka jobbannonsen. Lägger till, tar bort, läser igen. Tar bort, lägger till. Läser igenom allt igen och känner mig nöjd. Tar och ska spara cv:t så jag sedan kan ladda upp det - men då händer det som inte får hända! Windows stänger ner och allt försvinner!!!! PANIK!!

Helvetes jävla skit!!! Allt är borta och det som blev sååååå bra. Det var kanske just det cv:t som kunde gett mig jobbet?!? Men jag är inte bitter, jag tar nya tag, men det får bli imorgon. Det tar på krafterna att skriva ett perfekt cv...

Så gör nu aldrig om samma misstag som jag. Utan spara med jämna mellanrum medans du skriver. Okej!!

Punkt. Slut. Kram :)

Av Emelie - 15 november 2012 21:21

Satt i soffan ikväll och fick en så otrolig stark längtan att få prata med Elin. Höra hennes röst, få säga hur mycket jag saknar henne och höra på allt kul de får göra på praktiken i Thailand.


Jag har bara pratat med Elin en gång via skype, att då få höra hennes röst var underbart! Det känns så konstigt att imte kunna ta luren och bara ringa. Vi står varandra mycket nära, jag och mina syskon, vi vet alltid vart man kan ringa för att prata både när vinden blåser med en och emot en! Hanna, Mats och Elin betyder jätte mycket för mig och för min familj!


Men bara två veckor kvar, sedan är hon hemma igen, underbara, fina Elin <3


Kram


Jag och mina fina syskon <3

Av Emelie - 15 november 2012 13:06

Det var jag och pensionärerna som var och handlade imorse. Jag körde storhandling, riktig storhandling! Kvittot blev långt och fem kassar blev det. Så skönt att det är gjort, för det ekade tomt i kyl,frys och skåp.

Torsdag och Jonas jobbar kväll idag oxå. Får bli utevistelse en stund efter dagis, middag, bad för båda killarna och sedan kvällsmat. Nattning av Simon och sedan mys med Hugo i soffan en stund innan han brukar somna i min famn. Tror det blir en bra kväll :)

Kram

Presentation


Emelie heter jag, mamma till världens bästa killar samt har fått världen bästa man på kroken =) Bloggar om livet hos oss.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards