Alla inlägg under november 2012

Av Emelie - 14 november 2012 12:25

Bilden som ej kom med :)

Av Emelie - 14 november 2012 12:23

Har passat farmor och farfars hund smulan nu på förmiddagen. Farmor gick och bröt vristen för ca en vecka sedan och skulle på återbesök idag. Snällare och lättare hund får man leta efter. Sovit mest och promenad på det.

Simon tyckte det var lite otäckt i början men sedan verkade han gilla sin nya kompis :)

Nu lite lunch, Simon sover och sedan hämta Hugo på dagis om en timme. Fullt upp!!

Kram

Simon och smulan :)

Av Emelie - 13 november 2012 09:51

Julen börjar närma sig och jag har redan påbörjat julklapparna. Skönt att slippa vara ute i sista minuten och med alla andra som stressar runt. Hugo tycker att det är långt kvar till jul och till tomten. Hans önskelista är lång men det mesta handlar om tåg, tåg, tåg. Gärna tillbehör till hans bana så som en vändskiva m.m. 


Jag tänkte lägga upp lite bilder nedan på några av alla sakerna Hugo önskar sig. Är det något som ni tycker verkar bra är det bara att höra av sig så kan jag eller Jonas guida er vart dem finns, eventuellt även vilka av Thomas tågen han inte har.


Kram

 

Emery - tåget i Chuggintong som han inte har.   


 

Thomas tågen, Jonas vet precis vilka han inte har.

Jag har inte samma koll =)


 


 

Jake och piraterna i landet ingenstans är en serie som går på tv som han älskar att titta på. Dessa två skepp finns i leksaksaffären BR och dessa står högt upp på önskelistan.


P.s Simons önskelista kommer D.s. 

Av Emelie - 12 november 2012 20:36

Blev en inne förmiddag idag. Gjorde en massa sånt som jag tänkt göra i några dagar medan killarna lekte. Så skönt att kunna få bort lite saker från att göra listan.

Eftermiddagen roade vi oss ordentligt och det tillsammans med Hanna och Stella på öppet kyrkis. Det är riktigt kul att vara hemma och vara mammaledig tillsammans med sin syster, kunna umgås och hitta på roliga saker tillsammans med barnen. Så detta gör vi säkert snart igen.

Klockan är bara 20:30 men det är sängen strax. Vissa dagar är man tröttare än andra...

God natt!

Av Emelie - 11 november 2012 20:52

Blev två timmar ute med barnen på förmiddagen, regnade till och från så vi var ganska blöta när vi kom in för lunch. Det gjorde gott för humöret i alla fall, för det blev mycket bättre än det var på förmiddagen.

Annars har det inte hänt så mycket mer på pappa dagen (som Hugo kallar den). Lite middag, det obligatoriska söndagsbadet för barnen och lite tv på det, precis lagom eftermiddag. Simon somnade precis och Hugo har lite egentid tillsammans med mig och Jonas, precis vad en storebror behöver. När Hugo somnat ska även jag lägga mig - börjar bli trött jag oxå!

Hoppas din söndag varit givande :)
Kram

Av Emelie - 11 november 2012 09:45

Hugo och Simon möte Jonas i dörren nu på morgonen (då han jobbat natten) och önskade glad fars dag. Jonas fick även ett litet paket av killarna innehållande ett par kalsonger med texten "pappa" på.

Båda killarna somnade i bilen hem igår. Jag trodde att i alla fall Simon skulle sova för natten, men det tyckte inte han. Simon somnade kl 21:40 och Hugo kl 22:30 och båda vaknar kl 06. Deras mamma var dock inte lika pugg, men upp och sätta på tv och barnprogram en stund innan frukosten. Simon har redan sovit en timmes förmiddagslur men är fortfarande grinigt och Hugo har nog oxå vaknat på fel sida idag. Men man kan inte vara på topp alla dagar, så är det för alla.

Vädret ute är ur trist idag, men ut måste vi och hämta lite frisk luft. Kanske får humöret att bli bättre?!??

Kram

Av Emelie - 10 november 2012 18:33

Idag har vi varit på kalas hos Susanne, barnens farmor, som fyllde år i veckan. Vilket toppen kalas med plockmat, god dricka och många skratt. Det är verkligen underbart att få skratta, livet kan tas med en klack spark då :)

På väg hem blev det lite panik - Hugos blixten bilar var kvar hos farmor och vi hade redan kört i 25 minuter. Bara att vända, vad gör man inte för sina barn?

Imorgon är det farsdag, lite firande blir det :)

Kram

Av Emelie - 10 november 2012 07:40

God morgon,

Startar lördagen med en timmes promenad. Det är typ bara jag ute, kanske inte så konstigt?

Presentation


Emelie heter jag, mamma till världens bästa killar samt har fått världen bästa man på kroken =) Bloggar om livet hos oss.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards