Alla inlägg under augusti 2012

Av Emelie - 31 augusti 2012 17:09

Hej,

Fredag! Love it!!
Startade dagen med tandläkarbesök för hela familjen, ja inte Simon då. Hugo var så duktig, gapade och visade alla tänder och allt såg bra ut. Vill faktiskt ge en stor ros till tandläkaren vi går hos, privat i bollebygd. När det var Hugos tur tog de allt i hans takt. Han fick känna, fråga och titta på instrumenten de använde. De gör ju att tandläkarbesöken blir det en rolig grej, som jag tycker är gör viktigt. Vill inte att våra barn ska ha tandläkarskräck.

Efter tandläkarbesöket hälsade vi på min mormor som bor bara 2 min därifrån. Fikade och hade det trevligt.

Nu på eftermiddagen tog Jonas med sig barnen ut och besökte biblioteket med dem. Hugo var sugen på att låna film och jag har passat på att fredagsstäda. Skönt att börja helgen med ett hem där man ser golvet iaf, är rätt mycket saker som sprids ut kan jag lova. Det är väl det som är charmen med att ha barn? Allt plockande?!

Jonas jobbar helgen och jag och barnen ska på kalas i Tuve, kul :) Har även lovat Hugo att vi ska köra fyrhjuling i helgen. Det han inte vet är art han har fått en annan som är lite kraftigare i motorn (110 kubikare). Han är super duktig på att köra. Min lilla Hugo börjar bli stor!!!

Strax kommer killarna in för middag, trevlig helg!
Kram

Av Emelie - 29 augusti 2012 17:24

Hej,

Jag och Hugo har varit och klippt oss. Vi är jätte nöjda båda två & så här snygga blev vi :)

Av Emelie - 27 augusti 2012 14:57

Vi är ute och njuter av solen på lekplatsen. Hugo har alltid gillat att gunga, Simon gillar det oxå. Härligt när även Simon kan ta del av lekplatsens utbud :)

Jonas jobbar kväll idag, så det blir att hänga här resten av eftermiddagen.
Kram

Av Emelie - 27 augusti 2012 10:22

Hej,


Måndag idag, ny vecka. Känns lite höstigt i luften om jag ska vara helt ärlig. När jag och Simon var ute imorse och gick var det nästa så jag önskade att jag hade haft med mig vantar. Bara att inse att hösten är på ingång och sommaren kan vi lägga bakom oss.


Har precis fixat lite med Stellas namngivningspresent. Är så nöjd!! Har fått äran att bli fadder till henne och inte bara vara moster. Jag hoppas Hanna och Daniel kommer bli lika nöjda, vad det är får ni se om ca 3 veckor. Så håll ut.


Nu ska här hängas tvätt,

Kram

Av Emelie - 26 augusti 2012 15:31

Hej,

Vilken underbart bra lördag det blev. Länge sedan jag haft så roligt!

Startade dagen med att besöka Hugo och Simons farfar. Fikade en stund ute på altanen i det fina vädret. Sedan gick vi över till dagiset som ligger mittemot. Hugo lekte både sjörövare, bilförare och i sandlådan. Simon gungade lite innan han blev trött och ville ta sig en lur i vagnen.

Sedan åkte vi ner till barnens mormor och morfar. Här var det kräftskiva på schemat, runt 25 personer var vi. Barnen hade hur kul som helst och vi vuxna oxå. Mkt skratt, kräftor, räkor med mera blev det. Underbart! Det blev jätte sent men det var det värt!!!

Idag är vi sega familjen. Inte många knopp gjorda idag. Får bli nya tag imorgon :)

Kram

Av Emelie - 24 augusti 2012 15:00

Hej,

Gud vad gött med fredag & helg. Till på köpet är Jonas ledig idag, bättre start på helgen får jag leta efter!

Tog med mig killarna ut en sväng på stan. Hugo fick sig en vinteroverall, samma märke som föra året fast i annan färg, då vi var så himla nöjda. Verkligen en toppen overall för ett toppen pris. Efter som Hugo har växt en massa under sommaren var ett par dagis stövlar på inköps listan. Hugo hittade ett par fina blå som han gillade. Behöver jag skriva att blå är älsklingafärgen?

Fast jag bott i Borås i 5 1/5 år nu ( och här regnar ju jämt?!??!) har jag aldrig ägt ett par stövlar. Tyvärr var de jag fick i födelsedagspresent lite trånga. Men idag hittade jag ett par, svarta son passade perfekt. Så nu är även jag rustad för blötta dagar.

Jonas är ute med barnen på lekplatsen, jag har vilat i 1 tim samt fredagsstädat. Nu ska jag ut och göra dem sällskap!

Kram och trevlig helg!

Av Emelie - 23 augusti 2012 21:37

Hej,

Jag har haft huvudvärk till och från hela dagen. Misstänker att det är sömnbristen som ger mig den. Det har ju inte blivit så många sammanhängande tim nu när Simon varit dålig. Annars sover killarna bra, bara ibland det blir lite knas (som härom natten).

Simon är helt klart på bättringsvägen som sagt. Bara 4 dagar kvar med medicinering, sedan ska han vara helt frisk!

Nu väntar kudden på mig!
Godnatt, kram!

Av Emelie - 22 augusti 2012 22:20

God afton,

Simon har fått 2 doser ( 6 tim mellanrum) av penicillinet nu ikväll. Läkaren tyckte det var ett måste att få igång läkeprocessen fort, då ena sidan var på g att få sprucken trumhinna.

Ja båda våra barn har fått en smärttröskel som inte är av denna värld. Hugo säger inte till när han har ont i öronen. Utan går med det onda tills det inte kan göra mer ont, då kanske man säger att det gör lite ont i öronen. Simon verkar vara likadan. Ger tecken först när det gör skit ont och man inte fixar smärtan längre. Så det gäller att lyssna på mamma magkänslan samt se hur de mår helt enkelt.

Jag tycker redan jag ser en förbättring. Simon har ätit 2 X 180 ml ersättning på 4 tim. De senaste dagarna har han max ätit 50 ml per gång. Dock desto mer gröt och riktig mat. Det känns skönt att han är tillbaka igen! Imorgon hoppas jag att jag fått sova några fler sammanhängande timmar, än natten som var, och att killarna vaknar på ett strålande humör :)

Godnatt!

Presentation


Emelie heter jag, mamma till världens bästa killar samt har fått världen bästa man på kroken =) Bloggar om livet hos oss.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards