Alla inlägg under februari 2013

Av Emelie - 25 februari 2013 09:33

Fy f*n!
Ligger nedkrupen i sängen efter en natt sovandes på toaletten, jag har nämligen gått och blivit magsjuk. Har spytt med 30 min mellanrum mellan kl 00-06:30. Är så mör och har så ont i kroppen. Så Jonas är hemma och vamar (vård av sjuk mamma) idag och imorgon. Fixar inte att ta hand om killarna. Måste få sova!

Jag har spritat med handsprit hela badrummet och mig själv och hoppas att ingen annan får det i familjen. Magsjuka önskar man inte ens sin värsta fiende.

Over and out!
Kram

Av Emelie - 24 februari 2013 10:51

Hej,

Hoppas allt är bra med dig! Här är allt fint, Simon är fortfarande lite förkyld men inget mer än så. Vilket är skönt!

Idag är alla syskon med respektive och barn bjudna hem till mamma och pappa för att fira pappa som fyllde år i veckan. Ska bli mysigt, äta, skratta och vara hel tokiga som vi brukar vara. Älskar verkligen min stora familj!!!

Har äntligen bestämt mig vad vi ska bjuda på till killarnas kalas nästa helg. Ser ut som om vi blir nästan alla som inbjudan skickades ut till. (Idag är sista dagen att meddela om man kommer eller inte) Beställt lite piratsaker på nätet till Hugos barnkalas. Eftersom det är Hugos första barnkalas vill jag att det ska bli speciellt. Ett kalas han kommer minnas och prata om. Med mina planer tror jag det kommer bli så :)

Hugo och Jonas är ute, Simon sover skönt i vagnen och jag ska ta mig en dusch.

Trevlig söndag!
Kram

Av Emelie - 23 februari 2013 13:49

Hej,

Sitter i bilen på väg hem igen (Hanna kör). Blev faktiskt lite besviken på mässan. Inte alls så stort och inga bra mässpriser. Men nu har jag varit där och det var skönt att komma hemifrån några timmar och se lite annat.

Vet inte riktigt vad eftermiddagen erbjuder återstår att se!

Kram

Av Emelie - 23 februari 2013 13:48

Hej,

Sitter i bilen på väg hem igen (Hanna kör). Blev faktiskt lite besviken på mässan. Inte alls så stort och inga bra mässpriser. Men nu har jag varit där och det var skönt att komma hemifrån några timmar och se lite annat.

Vet inte riktigt vad eftermiddagen erbjuder återstår att se!

Kram

Av Emelie - 22 februari 2013 18:26

Popcorn mys bröder emellan <3

Av Emelie - 22 februari 2013 17:49

Hejsan,

Gött med fredag idag! Blir lite popcorn häng i soffan sen som fredagsmys.

Jag har varit och handlat presenter till Hugos kompisar O och Z. Imorgon ska O ha kalas och sedan om två helger är det Z:as tur. Så det blir kalas i helgerna tre denna månaden, för Hugo har oxå bjudit sina vänner på kalas. Har börjat planera så smått både för släktkalaset och barnkalaset.

Imorgon ska jag och Hanna på baby och barnmässan i Gbg. Hugo och Simon får en pappadag och jag får en egen dag. Förra året vågade jag aldrig gå då Simon låg i magen. Tänk om vattnet skulle gå inne på mässan och sedan hinna tillbaka till Borås. När killarna väl valt att komma ut har det gått snabbt - inga 24 timmars väntan här inte. Hugo valde att komma ut ca 3 timmar efter första värken och Simon efter ca 2 timmar.

Nu ska Simon få pyjamas på sig och Hugo ska få plocka upp sina saker. Strax börjar Bolibompa och nedvarvning inför nattningen.

Kram

Av Emelie - 21 februari 2013 21:16

God kväll,

Äntligen sover barnen. De gick på över energi nu på slutet och då är det inte helt lätt att få dem att varva ner. Men skam den som ger sig.

Plättlunchen var riktigt trevlig. Stekte ett helt berg med plättar och barnen dem åt och åt. Blev som tur var några plättar kvar till mig och Hanna.

Lite bilder från dagen kommer här,
Kram

Av Emelie - 21 februari 2013 10:13

Hej,

Här har vi en liten sjukstuga igen (vi fick ju faktiskt vara friska en hel vecka) - Simon är lite förkyld. Natten har varit lite upp och ner då Simon varit orolig och svårt att komma till ro mellan sina uppvaktningar pga att han inte kan andas genom näsan. Men med lite strykningar över hans rygg har han tyckt att det varit helt okej att ligga kvar. Alltid lite meckigt när man ska upp och gå mitt i natten.

Vid lunchtid kommer Hanna och Stella hit. Vi ska ha plättlunch tänkte vi. Det går ju hem både hos stora och små.

Ses sen,
Kram

Presentation


Emelie heter jag, mamma till världens bästa killar samt har fått världen bästa man på kroken =) Bloggar om livet hos oss.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards