Alla inlägg under februari 2013

Av Emelie - 20 februari 2013 12:06

Hej,

Jag kom på inatt när jag var uppe med Simon att jag och Hugo kunde måla sockerteckningar idag. Minns att vi gjorde det i skolan när jag var liten och hur fina effekter det kunde bli.

Receptet är 1 dl vatten och 2 dl socker. Värm upp detta så sockret och vattnet blir ett. Låt svalna lite, ta sedan en stor pensel och måla först hela pappret med sockerlösningen. Ta ganska mycket. Sedan är det bara att börja måla med valfri färg.

Hugo tyckte det var riktigt coolt när färgerna åkte ut och i varandra. Han gjorde en snygg en med röd ram som jag ska rama in när den torkat.

Kram

Våra mästerverk :)

Av Emelie - 20 februari 2013 07:39

God morgon,

Usch vad mina ögon är trötta. Simon vaknade strax innan kl 00 igår och var så ledsen, hade drömt något tror jag. Försökte få honom att komma till ro igen men han skrek i omgångar under en timma. En blandning av räddsla och att han var övertrött.

Har sovit med Simon jämte mig på madrassen på golvet, så jag har sovit så där och kl 06 var det morgon. Hugo vaknade precis nu kl 7:30 och är hemma från dagis idag. Hugo hade ont i magen i går till och från och jag vill inte skicka ner honom om det skulle vara något. Går ju en massa konstigt över allt, tur vi har handsprit hemma. Då kan vi hålla en hel del baskilusker borta!

Har lite spännande kort i rockärmen idag så det blir lite kul hemma. Sedan är det fotboll i eftermiddag :)

Ses sen!
Kram

Av Emelie - 19 februari 2013 16:01

Hej!

Idag sa vår tvättmaskin tack och hej efter 6 år i tjänst. Inte så konstigt kanske, tvättat en tvätt om dagen i 6 år så orkar man inte så mycket mer. Så vi fick åka och köpa en ny idag. Blev en boch för ett perfekt pris och nu hoppas vi att den håller i många år.

Ska strax börja med middagen här. Blir kycklinggryta och ris med sallad, lätt och enkelt.

Kram

Vår nya tvättmaskin


Av Emelie - 18 februari 2013 18:45

Hej hej,

Dagen har gått i ett svep, alltså i 150. Regnet det öste ner utanför och barnen behövde rastas så vi tog oss till öppet kyrkis. Barnen lekte, byggde koja, lagade mat i det lilla huset. Sedan sjöng vi efter städningen och fikade så klart.

När vi satte oss i bilen fick vi ett spontant infall och körde till frisören och en drop in tid till Hugo fanns. Så nu är han ny klippt och snygg. Satt stilla och var jätte duktig.

Har även fått sålt Simons vagn nu ikväll. Så skönt det känns och vi har gått plus minus noll på att sälja Simons gamla vagn och köpt den nya.

Nu lägga ett barn av två...
Kram

Av Emelie - 18 februari 2013 11:09

Hej,

Helgen över, ny vecka, nya tag! Har lite saker på min att göra lista som jag hoppas få gjort denna veckan. Men var sak får ta sin tid.

Barnen har sovit helt okej, Simon var uppe mellan kl 01-02 och vaknade 7:30 sen. Hugo väckte jag kl 08:50. Lovet är över och imorgon är det dagis igen och att komma i säng i okej tid är ett måste.

Nu fixa oss!
Kram

Av Emelie - 18 februari 2013 11:09

Hej,

Helgen över, ny vecka, nya tag! Har lite saker på min att göra lista som jag hoppas få gjort denna veckan. Men var sak får ta sin tid.

Barnen har sovit helt okej, Simon var uppe mellan kl 01-02 och vaknade 7:30 sen. Hugo väckte jag kl 08:50. Lovet är över och imorgon är det dagis igen och att komma i säng i okej tid är ett måste.

Nu fixa oss!
Kram

Av Emelie - 16 februari 2013 17:09

Hej,

Fick en till natt med sovande barn. Så gött! Känner att energin laddas på sakta men säkert.

Tog en tripp till lager 157 med mina syskon. Mamma satt barnvakt åt Hugo, Simon och Stella. Hittade inget till mig men oj vad mycket fint det fanns till barnen. Köpte T-shirtar till Hugo för 20 kr st och långärmade tröjor till Simon oxå för 20 kr st. Härligt med fynd!

Trevlig lördag & glöm inte melodifestivalen ikväll!

Kram

Av Emelie - 15 februari 2013 21:21

God kväll,

Haft en mysig för- och eftermiddag tillsammans med Hugos kompis O och hans fina mamma. Vi åt lunch tillsammans, tog en kopp kaffe och bara tjötade. Bättre start på helgen kunde vi inte fått!

Nu ikväll tog jag och Hugo och åkte och veckohandlade inför nästa vecka. Han pluppade, la i påse och fick uppdrag att hämta varor. Gick smidigt och enkelt och Hugo sa i bilen hem: " mysigt det var att handla bara du och jag mamma". Får försöka ta med Hugo ut på något skojigt, bara han och jag. Bio, en fika på stan eller något annat mysigt.

Hoppas på en liknande natt som var, med sovande barn. Börjar bli lite små seg efter att varit uppe tidigt och hållt igång hela dagen. Så godnatt och trevlig helg!

Kram

Presentation


Emelie heter jag, mamma till världens bästa killar samt har fått världen bästa man på kroken =) Bloggar om livet hos oss.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards