Alla inlägg under februari 2013

Av Emelie - 15 februari 2013 06:05

Godmorgon,

Tro det eller ej men jag är uppe förre barnen. Beror på att jag tagit igen mycket av den missade sömnen som blev när barnen var sjuka. Igår sov jag i ett sträck mellan kl 01-10 samt att jag sov en timma på eftermiddagen. Somnade för natten redan kl 22 igår och vaknade nu strax innan kl 06. Pricken över i:et är att barnen sovit hela natten, ingen av dem har vaknat.

Så nu ska jag njuta av en kopp kaffe i min ensamhet ?

Kram

Av Emelie - 14 februari 2013 17:12

Tog mig en liten lur och när jag vaknade stod det en fin buket med rosor i fönstret i köket som jag fått av mina fina killar. Små saker kan få en att må så bra :)

Kram

Av Emelie - 14 februari 2013 09:51

Hej hej,

Glad alla hjärtansdag!

Igår blev det badhuset i tre timmar. Var lite mer folk än det brukar kanske inte så konstigt då det är sportlov för många. Skönt var det iaf och Hugo och Simon var som två fiskar i vattnet.
Det tar på krafterna att bada så Hugo och Simon somnade redan kl 19:30 så jag och Jonas passade på att titta på film. Riktigt mysigt och filmen, en Johan Falk film, var riktigt bra.

Idag ska vi hänga med Hugos bästa kompis O och hans mamma. Åka lite pulka kanske? Det återstår och se...

Nu frukost!
Kram

Två av mina tre <3

Av Emelie - 13 februari 2013 08:09

Godmorgon,

Barnen vaknade 7:30 idag. Känns bra, dock lite ont i kroppen efter att sovit på en 6 cm tjock madrass på golvet med Simon. Sover han sista delen av natten bredvid mig så sover han lite längre än vad han annars skulle gjort. Så det får vara värt att ha lite ont i kroppen.

Simon tajmade nattmålet när Jonas kom hem vid 23 tiden, då tog Jonas och matade Simon och jag gick och la mig igen.

Vi funderar på att antingen bada med barnen idag på badhus eller åka till ishallen. Hugo har pratat ett tag om att han gärna vill testa att åka skridskor. I ishallen kan man låna ett par i hans storlek. Får bli en funderare och lite frukost på detta :)

Kram

Av Emelie - 12 februari 2013 21:51

God kväll,

Hoppas att din dag varit bra :) Här har vi tagit det mest lugnt. Hugo var inte så sugen på att pyssla utan ville kolla film istället. Så jag passade på att vika lite tvätt och så och Simon grejade i leksakslådorna.

Vi har även gjort framsteg i familjen idag. Hugo har för första gången i sitt liv tvättat håret utan skrik och panik. Så många fajter, tårar, trix och fix vi haft för att få honom att inse att det inte är farligt. I kväll när killarna badade var det bara fram med en handduk som Hugo hade för ögonen och sedan kunde jag tvätta håret. Hugo var riktigt stolt när vi var klara och ringde och berättade för Jonas att han klarat det! Även jag är super stolt!

Onsdag i morgon och fotbollen har lov. Vi har inget bestämt, Jonas är ledig ons- och torsdag då han jobbar helgen. Efter en vecka med sjuka barn känner jag verkligen för att hitta på något kul!

Borsta tänderna står på schemat, sedan ge Simon sin kvällsersättning (då han var för trött för att äta) och läggdags för mig.
Kram

Av Emelie - 12 februari 2013 11:55

Tja,

Här hänger vi i myskläder, vädret är trist och det finns inget kul att hitta på idag. Har dessutom vaknat med huvudvärk som inte vill ge med sig. Bättre dagar har vi haft.

Lunchen är klar, köttfärslimpa med wokad vitkål till mig och Hugo och Simon får potatis och brunsås till.

Ska googla efter lite pyssel som vi kanske kan göra. Lite kreativa måste vi vara...

Kram

Av Emelie - 11 februari 2013 22:00

God kväll,

Denna dagen har känts väldigt lång. Har försökt fördriva tiden så gott det gick. Gick ut med barnen en timma på eftermiddagen då solen var framme. Det var helt okej fast att det var ganska kallt och det var så skönt att komma in i värmen.

Hugo somnade och tog sig en liten lur i soffan strax innan kl 18, helt slut då han varit på Leos lekland med moster Elin och Oscar på förmiddagen. Hade inte hjärta att väcka honom så han sov i ca 1 timma och har därmed fått lite extra kvalitetstid med mig och Jonas ikväll.

Simon ville inte ha kvällsersättning idag heller, provade lite välling men det gick inte hem det heller. Bara att gilla läget och gå upp runt kl 02 för att ge mat. För jag tror inte att han vill ha någon mat när jag lägger mig. Prova ska jag i alla fall göra.

Imorgon jobbar Jonas hela dagen (kl 12-22:15) vet inte riktigt vad jag och killarna ska ta oss för. Får ta och titta upp vad Borås bjuder på i morgon nu när det är sportlov...

Godnatt!
Kram och puss

Av Emelie - 11 februari 2013 07:40

Godmorgon,

Sportlov för Hugo denna veckan och han sover än! Resten av familjen är redan uppe. Jonas är och handlar och jag och Simon har precis ätit lite frukost.

Jonas tog Simon inatt när han ville äta, då han inte åt någon mat innan han la sig. Sedan vaknade Simon igen vid 03 tiden och var varm, så jag tog av honom pyjamasen så han sov resten i bara blöja. Så jag känner mig lite piggare idag. Det vore dock väldigt välbehövligt med en helnattssömn känner jag, få kanske bli i veckan :)

Nu lite mer kaffe!
Kram

Presentation


Emelie heter jag, mamma till världens bästa killar samt har fått världen bästa man på kroken =) Bloggar om livet hos oss.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards