Alla inlägg under februari 2013

Av Emelie - 3 februari 2013 12:50

Då har vi hämtat Simons doplöv. Jätte fint och mysigt var det. Killarna tyckte det var kul och gudstjänsten var verkligen anpassad efter barnen som var med. Sånt gillar jag :)

Kram

Av Emelie - 3 februari 2013 07:35

God morgon,

Hoppas du sovit gott!? Det har jag gjort, inga barn vakna inatt (de vaknade kl 06:30 - helt ok) och underbara Jonas gick upp med dem så jag kan ligga kvar i sängen.

Simon är så söt, så fort vi inte är i samma rum som honom (tar små egna promenader i lägenheten) ropar han på oss och vi ska svara tillbaka och så kommer han. Simon ropar inte bara "mamma" utan även "Hugo" (låter som det). Hugo svarar tillbaka "här är jag" och så kommer Simon. Även "kaka" kan han säga och "där".

Tänk om en ca månad har vi en son som fyller 5 år & en som blir 1 år. Vi slår på stort och kör på stort kalas i år :)(inbjudningar kommer inom kort) Det är killarna värda!

Nu har kaffedoften hittat in till sovrummet - dags att gå upp!
Kram

Av Emelie - 2 februari 2013 18:13

Hej,

Vilket fantastiskt fint väder vi haft idag! Vi tillbringade två timmar ute på lekplatsen hela familjen. Simon hade på sig sina vinterkängor och staplade runt. Så lycklig han var när han gick runt där. Hugo cyklade och lekte med sina kompisar som oxå var ute. Det var verkligen vår i luften :) Hoppas att det blir lika bra väder i morgon.

Imorgon ska vi hämta Simons doplöv som han fick i samband med att han döptes. På eftermiddagen kanske vi ska hänga med några kompisar. Men först ska vi se på melodifestivalen! För ikväll börjar det!!!

Kram

Av Emelie - 2 februari 2013 07:42

Dagens första kopp kaffe smakar nästan alltid bäst, speciellt när man dricker den ur sin favorit mugg :)

Kram

:)

Av Emelie - 1 februari 2013 21:33

Hej,

Vilken underbar lillebror jag har. Idag kändes ju som en mindre bra dag, men ett telefonsamtal från Mats gjorde att det kändes mycket bättre. Och eftersom Mats var ledig idag och Jonas jobbade kvällen tog jag och killarna och åkte och hälsade på Mats. När Erika kom hem lagade vi mat ihop, åt och hade popcormys.

Hugo och Simon gillar verkligen sin morbror och skulle sitta på var sin sida och käka popcorn - söta dem är. Så efter att ha börjat dagen med energi noll slutar den med ganska mycket energi. Nu lite egentid framför tvn innan sängen...

Kram

Mina underbara barn och min fina bror <3 älskar er alla tre!

Av Emelie - 1 februari 2013 13:26

Hej,

Idag är en sådan där dag med energi noll och jag skulle helst bara vilja ligga i sängen.

Får bli nya tag i morgon istället!
Kram

Presentation


Emelie heter jag, mamma till världens bästa killar samt har fått världen bästa man på kroken =) Bloggar om livet hos oss.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards