Alla inlägg under april 2013

Av Emelie - 9 april 2013 09:15

Hej!

Usch, har sån huvudvärk som inte är av denna värld. Somnade ordentligt först vid 03:30, då hade barnen bökat klart. Jag har tagit en tablett så förhoppningsvis släpper det snart.

Hugo är hemma från dagis idag, han vaknade inatt av att han inte kunde andas då han är (knappt märkbar) förkyld. Tyvärr väckte han alla vid 02:20 och cirkusen var igång till kl 03:30. De sov tack och lov till kl 7:35!

Simon är fortfarande lite varm och vill helst hänga på mig. Ska försöka få fram lite frukost här och kaffe!

Kram

Av Emelie - 8 april 2013 21:24

God afton,

Blev en sväng till bibliotek med barnen på eftermiddagen. Hugo hade gärna stannat en stund och läst lite böcker innan han lånade de böcker han fastnade för. Tyvärr hade Simon andra planer för oss. Han var över allt och ingenstans och vara tyst fanns inte heller. När han upptäckte att det ekade lite där inne var det ju super kul att ropa. Fick be om ursäkt till bibliotekarien när vi skulle gå, hon var väldigt till mötesgående och sa: " är ju 2013 och ett knep tyst biblioteket kan vi nog inte förvänta oss längre". Skönt med människor som förstår en små barnsförälder och den stress som kan uppstå.

Febern kommer och går på Simon. Jobbigt, kanske är det tänder som spökar?! Får vi se om någon dag...

Kram

Av Emelie - 8 april 2013 10:49

Hej,

Febern låg på 38,9 förut och efter en supp somnade Simon och sov en timma iaf. Bättre än inget.

Just nu har Hugo och Simon fruktmys i soffan (Hugo = apelsin och äpple, Simon = apelsin, äpple och kiwi) framför Jake och piraterna i landet ingenstans. Frukt går alltid hem, sjuk som frisk. Ger bra vitaminer oxå, toppen ju!

Får försöka ta oss en stund, frisk luft gör oxå gott!

Kram så länge :)

Av Emelie - 8 april 2013 06:48

* gäspning*, God morgon!

En natt med mardröm (jag & Hugo), jag kan inte sova mamma (Hugo) och hjälp mig jag har tappat nappen (Simon). Och så toppar vi detta med lite feber på Simon oxå.

Han kändes varm redan i går kväll och hade då 38,3 i feber. Känns varm nu oxå men jag tänkte ta febern först om ca en halvtimme. Då har han varit uppe en stund och det känns som temperaturen visar mer rättvist. Så nu halvsitter han i mitt knä och tittar på tv.

Får bli lugnt här idag, besöka biblioteket tänkte jag så Hugo får göra något kul.

Kram



Av Emelie - 7 april 2013 21:04

Hej,

Blev annelundsparken med Hugos kompis O och hans mamma och pappa på förmiddagen. Jätte trevligt som vanligt! Barnen lekte, vi grillade korv och fikade. Satt i solen och bara njöt. Men så fort solen gick i moln var det inte lika gött. Blev i allafall 3 timmar totalt som vi spenderade där.

Efter annelundsparken åkte vi hem till Mats och Erika. Fikade lite och sedan gav vi en hejdå kram till Erika som ska åka till Thailand imorgon och vara borta två veckor. Så skönt att få åka på semester till solen och förhoppningsvis är våren här när hon kommer hem igen. Trevlig resa, vi kommer sakna dig!

Svårt att få barnen i säng nu ikväll, de är fortfarande vakna båda två. Tur vi är lediga och inga tider har att passa.

Trevlig kväll!
Kram

Av Emelie - 7 april 2013 09:31

God morgon,

Äntligen har nog barnen förstått innebörden med att sova och inte vakna före tuppen. Simon vaknade kl 7:15 och Hugo 7:40.

Hugo hade mysstund med Simon och satt och läste saga för honom. Mysigt att se att de faktiskt kan hålla sams ibland. Idag blir det nog en sväng till annelundsparken. Byta miljö och leka på en annan lekplats vore trevligt.

Kram

Av Emelie - 6 april 2013 18:14

Hej,

Nu på eftermiddagen har jag tagit tag i Hugos garderob. De flesta t-shirtar och tröjor börjar bli för små. Han har dragit i väg på längden, känns mest som att armarna och överkroppen på honom växt. Mätte honom här om veckan och han är 118 cm. Lång för sin ålder.

I höstas var en granne här med kläder som hennes barnbarn växt ur och nu kom dem påsarna väldigt bra till pass. Det mesta var i storlek 134 och det är vad Hugo drar upp till, 128 är på gränsen men funkar. Hittade även två fina vårjackor i märket didriksson som satt perfekta. För vårjacka var det första vi skulle köpt till honom, så där sparade vi dem pengarna! Me like!!!

Strax börja göra kväll här. Lite popcorn mys och förhoppningsvis somnar barnen tidigt så jag och Jonas kan se klart filmen vi började se på härom kvällen.

Trevlig lördag!
Kram

Av Emelie - 6 april 2013 10:00

Känner mig himla duktig, redan fixat dagens lunch - lasange. Bäddat alla sängar, klätt på barnen och mig. Fixat till oss och även startat en tvätt och vikt en. Det är så gött när man får lite extra energi och allt bara flytter på liksom.

Strax ut på lekplatsen med killarna :)kram

Presentation


Emelie heter jag, mamma till världens bästa killar samt har fått världen bästa man på kroken =) Bloggar om livet hos oss.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards