Alla inlägg under april 2013

Av Emelie - 6 april 2013 07:39

God morgon,

Barnen har sovit hela natten, vilket känns skönt. Behöver därför inte ta den stora koppen till kaffet nu på morgonen.

Hugo ska på kalas för en dagiskompis på Leos lekland i eftermiddag. Innan dess får vi gå ut en stund, friskluft är nyttigt!

Kram

Av Emelie - 5 april 2013 12:35

Hej,

Började dagen med en powerwalk på 6 km. Så gött! Musik i öronen och bara jag, precis vad jag behövde.

Vädret är lika skönt idag, underbart! Bra väder ger glada barn som i sin tur ger glada föräldrar. Kan ju inte bli bättre. Lunch time!

Kram

Av Emelie - 4 april 2013 21:37

Hej,

Sitter uppkrupen i soffan efter en dag full med mysigheter. Skönt med dagar som slutar med ett leende :)

Barnen och jag åkte hem till Hanna och Stella på förmiddagen. De har nämligen fått ett litet lamm som vi ville titta på. Så lite häng hos fåren, klappa lammet och lunchdate drog vi oss hemåt igen för att förbereda inför några gäster som kom för att gratta Jonas på födelsedagen. Tack för uppvaktningen och presenterna till min man!

Imorgon är det fredag och helgen är på ingång, denna helgen är vi lediga hela familjen. Vore skönt att vara ute så mycket det bara går, om det är okej väder så klart. Få kolla in någon bra väder sajt och planera helgen utifrån den.

Nä, nu blir det sängen!
Kram

Av Emelie - 4 april 2013 08:38

Grattis finaste älskling på födelsedagen!

Hej,

Idag är det Jonas födelsedag. Tyvärr blev det inget kaffe på sängen för honom, då vi sov till kl 07 allihop. Present gick han; en CSI box (massa filmer från hans älsklings serie) så nu finns det att göra på kvällarna.

Vädret verkar toppen, ut en stund sen med barnen samt åka och handla lite oxå. Denna dagen kommer nog gå lika fort som alla andra.

Kram

Jonas present :)

Av Emelie - 3 april 2013 19:18

Hej kväll,

Simon sover för natten då han valde att inte ta någon eftermiddagslur. Hugo sitter uppkrupen i Jonas knä i soffan. Hugo är nämligen lite skadad.

När jag kom hem med barnen efter fotbollsträning (som gick lika bra som vanligt) stod Jonas och väntade på oss. Hugo blev så ivrig att han hoppade ur bilen och sprang mot Jonas och sladdade på gruset. Tyvärr hade han bara sina träningsshorts på sig och skrapade upp ett litet sår på knät. Det blödde ganska bra i början och när Hugo såg det grät han ännu mer. Jag hämtade förbandslådan i bilen och la ett bandage om och sedan bar Jonas in honom.

Så nu sitter det två blixten plåster på högra knät och det hjälper lite. Stakars Hugo...

Imorgon är det ingen vanlig dag för det är Jonas födelsedag! Upp tidigt med barnen och fixa kaffe på sängen.

Kram

Av Emelie - 3 april 2013 07:46

God morgon,

En liten upp och ner natt från Hugos sida, men Simon har sovit hela natten. Så lite mör känner jag mig men ska väl komma igång jag oxå snart.

Såg på vädret att det kan bli upp till 10 grader varm ute i dag. Så gött, äntligen! Så vi har redan bestämt träff med lekplatshäng med några föräldrar som är hemma och har påsklov med sina barn. Vi blir nog ute mestadels av dagen innan det är dags för fotbollsträning i eftermiddag.

Nu fixa kaffe och frukost!
Kram

Barnen en onsdagsmorgon :)

Av Emelie - 2 april 2013 18:16

Hej,

Vad skönt det är att är ljust på kvällarna. Fast klockan är lite efter kö 18, känns mer som om den är 16 tycker jag.

Testat på och vara trebarnsmamma idag. Fick äran att passa Stella då Hanna hade ärenden att fixa på egen hand. Gick fint, barnen lekte en stund och sedan blev Stella trött. Gick runt lite med henne så hon somnade. Stoppade sedan ner henne i Simon vagn och ställde ut henne på balkongen där hon sov gott.

Eftermiddagen har vi varit ute hela familjen i det sköna vädret. I dag var nog första gången som jag tyckte det var skönt ute och man kom inte in som en isbit.
Hugo och Simon har precis badat, så nu blir det kvällsmat och sedan försöka få killarna i säng.

Kram

Av Emelie - 1 april 2013 20:27

God afton,

Då var vi hemma igen efter en mycket trevlig eftermiddag hos barnens farmor och Hasse. Åt påskmiddag, fikade, tog en promenad och besökte två lekplatser där Hugo lekte av sig lite, Simon passade på och ta sig en lur i vagnen. Vi satt även i solen och njöt, för det var verkligen så skönt. När vi kom tillbaka drack vi lite mer kaffe och sedan spelade barnen memory tillsammans med sin farmor. Det tyckte Hugo var jätte kul! Fina påskägg fick vi allihopa. Nu kan vi både klä oss snyggt och lukta gott :)

Hugo somnade i bilen på väg hem men inte Simon. Han sitter i soffan bredvid mig, det är ett gott tecken på att han börjar bli trött.

Kram

Presentation


Emelie heter jag, mamma till världens bästa killar samt har fått världen bästa man på kroken =) Bloggar om livet hos oss.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards