Alla inlägg under maj 2013

Av Emelie - 27 maj 2013 07:08

God morgon,

Här är man riktigt trött. Simon har även inatt varit vaken mellan kl 00:30-02:15. Han vill bara inte sova utan sitta i famnen och bara sitta där. Det är jätte mysigt att han vill sitta i knät och mysa, men på natten sover jag gärna. Tyvärr tar han inte igen den vakna tiden med att sova lite längre. Men allt har sin tid, så är det!

Så på med kaffe, fixa lite frukost till Simon som är vaken (Jonas och Hugo sover) så ska nog denna dagen oxå starta så småningom.

Kram

En glad Simon trotts att man varit vaken i natt :)

Av Emelie - 26 maj 2013 20:27

Hej,

Glad morsdag! Haft en toppen dag idag. Först åkte vi hem till Jonas mamma och grattade henne på morsdag med blomma. Vi grillade korv till lunch, fikade och tog en promenad i skogen. Det borde man ta oftare, en promenad i skogen och fylla på energin.

På eftermiddagen åkte vi hem till min mamma och sa glad morsdag. Fick middag där och alla var där utan Hanna, Daniel och Stella. Får bli ett besök till dem i veckan tror jag.

Imorgon funderar vi på att ta tag i balkongen och piffa till den. Blev lite sugen på det när jag såg alla fina blommor hos Susanne (tack för inspirationen). Lite tv och sedan sängen.

Kram

Av Emelie - 25 maj 2013 20:22

Hej,

Simon har haft febern till och från hela dagen och inte alls varit på humör. Sovit konstigt har han gjort och ville lägga sig tidigt nu ikväll. Min lillprins är sjuk, inget kul. Men hitta på bus kan han ändå. Stod och gjorde kvällsmat och gav Simon en ostskiva, när jag vänder mig om igen, har han hängt upp den på kylskåpet med hjälp av en magnet. Kan inte annat än le!

Vi har varit ute ändå större delen av dagen, bara in för lunch och lite vila på det. Blev fika på lekplatsen på eftermiddagen och det tyckte barnen var super skoj och mysigt. Inga problem med att få Hugo i säng heller, somnade på 5 minuter. Så nu blir det lite film med Jonas.

Kram på er!

Av Emelie - 25 maj 2013 03:55

Hej,

Ligger vaken och har svårt att somna om. Hade Simon oxå för en stund sedan. Vaknade 01:15 av att han var ledsen, kände att han var varm. Blev en feber koll och temperaturen visade 38,7 grader. Så lite Alvedon och sedan lite ersättning (välling) så kom han till ro igen vid 03:30.

Han låter lite snorig och snarkar lite. Hoppas att det inte blir något stort av det här bara.
Försöka sova igen då, snart en ny dag med nya spännande saker :)

Kram

Av Emelie - 24 maj 2013 14:41

Hej,

Tillbaka i Sverige igen! Underbara dagar har vi haft. Badat en massa så klart, åkt till en krokodil farm - hur coolt som helst. Sedan var vi över till Tyskland en dag och även strosat runt inne i närmaste storstad. En promenad till havet blev det oxå.

Så när vi kommer hem blir det tvättstugan nästa :)

Kram

Av Emelie - 24 maj 2013 14:40

Hej,

Tillbaka i Sverige igen! Underbara dagar har vi haft. Badat en massa så klart, åkt till en krokodil farm - hur coolt som helst. Sedan var vi över till Tyskland en dag och även strosat runt inne i närmaste storstad. En promenad till havet blev det oxå.

Så när vi kommer hem blir det tvättstugan nästa :)

Kram

Av Emelie - 19 maj 2013 17:58

Hej,

Har tyvärr inte internet än, men snabbskrivet ett inlägg ändå tänkte jag.

Vi har det hur gött som helst! Tyvärr regnar det idag men vad gör det när vi har inomhuspool, bastu och jacuzzi att gotta oss i. Killarna och vi andra har legat i större delen av eftermiddagen och njutit till fullo.

Strax blir det middag, grillat kött, sallad och annat gött. Idag är det även mammas födelsedag, grattis!!

Kram så ses och hörs vi!

Av Emelie - 18 maj 2013 13:58

Hej,

Än så länge har det gått toppen med två små barn och Hugo i bilen. Underhållningen är på max med iPad (Hugo kollar film och spelar spel) Simon lyssnar på barnvisor via spotify på min mobil. Ibland är jag lycklig att tekniken finns och går framåt :)

Kram

Simon lyssnar musik!

Presentation


Emelie heter jag, mamma till världens bästa killar samt har fått världen bästa man på kroken =) Bloggar om livet hos oss.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8
9
10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22
23
24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards