Alla inlägg under juni 2013

Av Emelie - 23 juni 2013 17:07

Hej,

Sitter i bilen på väg hem. Kommer nog ta sin lilla tid för verkligen ALLA tyckte det var en bra tid att åka hem nu. Är krypkörning över Tjörnbron, förhoppningsvis lättar det på motorvägen och flyter på bättre. Men varför stressa? Vi är ju lediga imon...

Kram

Av Emelie - 23 juni 2013 11:28

Hej,

Bilen är packad med våra saker och i eftermiddag lämnar vi husvagnslivet och Tjörn och åker hem. Borta bra men hemma bäst! Det har varit toppen att komma hemifrån, umgås med dem man tycker om och bara vara.

Synd bara att vädret varit lite trist. Regnat ganska mycket, av regnet blir man ganska seg. Iaf jag. Hoppas på bra väder under nästa vecka så vi kan göra några små utflykter innan jag jobbar 4 nätter (ons-lör).

Kram

Av Emelie - 22 juni 2013 07:38

Hej,

Glad midsommar! Hoppas att din midsommar var bra. Vår var toppen förutom att det i vanlig ordning regnade när det blev dags för dans. Men en midsommar utan regn är väl som en midsommar utan sill och jordgubbar.

Sovit helt okej, även om man hör alla ljud 100 gånger tydligare. Strax sparka igång dagen här. I vanlig ordning är familjen P vakna och uppe först. Härligt med morgon pigga barn ;)

Kram

Av Emelie - 20 juni 2013 19:21

Hej,

Har vinkat av pappa, Hugo, Jonas och Simon som är på väg upp till Tjörn med husvagnen. Vi ska fira midsommar där i år och jag och mamma åker upp i morgon då vi har varsin natt kvar att jobba (natten som nu kommer). Vi blir ett härligt gäng; min moster, kusin, morbror med familj, morfar och Marita, min familj och mamma och pappa.

Så sill, potatis och jordgubbar blir det, men det först imon, först jobba en natt till.

Kram

Av Emelie - 20 juni 2013 07:33

Hej,

Har precis fått i mig lite frukost, eller rättare sagt kvällsmål. Är hemma igen efter nattens arbete som gick kalas fint. Jonas och barnen sover än (klockan 07:30) så jag väntar på att mina fina killar ska vakna, så jag får gå och lägga mig och sova några timmar. Det ska bli riktigt skönt, för jag är bra seg nu ska erkännas.

Hörs sen!
Kram :)

Av Emelie - 19 juni 2013 19:51

Hej,

Laddar inför nattens arbete. Har sovit i 2 1/2 timma förut på eftermiddagen, det var välbehövligt efter nattens krupp. Simon har varit precis som vanligt i dag och jag tror Jonas ska låta fönstret vara öppet lite i natt fall i fall det kommer igen. Man vet ju aldrig!

Ska mysa med barnen lite innan jag åker och dricka upp det sista av kvällens första kopp kaffe.

Kram

Av Emelie - 19 juni 2013 11:29

Hej,

Vilken natt! Klockan 00:05 vaknar jag av att Simon har en skällande hosta och har svårt för att få luft. Lite panikslagen tar jag upp honom, går med snabba steg ut i vardagsrummet, öppnar balkongdörren och går ut med honom på balkongen. Simon gråter till och från och vill helst bara sova, men efter ca 5 minuter så blir andningen bättre och han slappnar av och somnar om. Tur att man varit med förr, (Hugo har haft en del), för det var ett kruppanfall som kom från ingenstans.

Simon fick sova i mitten av vår säng i natt och så öppnade jag fönstret så det kom in ny frisk luft hela tiden. Det fick oss att sova okej.

Nu ska jag åka och handla lite. Ekar mer eller mindre inkylskåpet.

Kram

Av Emelie - 18 juni 2013 19:22

Hejsan,

Sol och bad idag. Hugos kompis O och hans mamma skulle till almenäs och frågade om vi ville hänga på. Självklart ville vi det! Så barnen badade, grävde och lekte i sanden. Även en glass gick ner efter lite lek på lekplatsen. Eftermiddagen var verkligen perfekt och tiden rusade i väg. Så min föräldraledighet slutade på bästa sätt. Imorgon börjar jag jobba!

Kram



Presentation


Emelie heter jag, mamma till världens bästa killar samt har fått världen bästa man på kroken =) Bloggar om livet hos oss.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards