Alla inlägg under juni 2013

Av Emelie - 13 juni 2013 20:47

Hej,

Barnen och Jonas sover, så jag har egentid och väntar på att morgondagens lunch ska bli klar i ugnen. Fixade ihop en tacopaj när vi kom hem efter sommarfesten på dagis. Så fint barnen sjöng och Hugo stod stolt och sjöng med. Så fin han var. Blev fika och lek oxå så klart.

Innan sommarfesten gick vi ut en stund då barnen mer eller mindre klättrade på väggarna. Regnkläder och stövlar på och de användes flitigt. Hugo hade geggamoja krig med sina kompisar och Simon tyckte det var himla skönt att sitta i pölarna och söla med vattnet.

Imorgon fredag och vi är lediga hela familjen. Får se vad vi tar oss för...
Kram

Av Emelie - 13 juni 2013 11:08

Hej,

Sitter i soffan med Hugo, Simon och Jonas. Vi har gjort en egen biosalong med kuddar, täcken och popcorn och tittar på film - djungel djuret Hugo. Barnen tycker det är super mysigt och det tycker jag oxå. Perfekt aktivitet när det regnar ute. Får hoppas att det blir uppehåll till eftermiddagen då vi ska till Hugos dagis på sommarfest. Barnen sjunger, vi gör lekar tillsammans och fikar med egen picknickkorg. Detta är något som vi gjort arje sommar. Riktigt mysigt!

Nu blir det filmtajm!
Kram

Av Emelie - 12 juni 2013 16:38

Hej,

Usch jag är så trött, hade kunnat betala någon som passade barnen en stund för att få sova lite. Förhoppningsvis lägger dem sig tidigt i kväll. Hugo har redan frågat hur många timmar det är kvar innan det är dags att krypa ner i sängen. Innan dess är det middag, bad och lite inne lek som står på kvällsschemat.

Vi har varit ute större delen av dagen och på eftermiddagen var vi på en annan lekplats med Hugos kompis E. Skönt med omväxling även om Hugos ben blev så trötta, och det helt plötsligt, när vi skulle gå hem.

Fixa lite middag,
Ses!
Kram!

Barnen har möte på lekplatsen :)

Av Emelie - 11 juni 2013 22:46

God kväll,

Vilken fantastiskt dag det varit! Vädret var på vår sida med strålande sol så mamma och pappa hade dukat upp allt ute. Elin var super fin i sin klänning och lyckan verkligen lös i hennes ögon när hon mötte oss när hon hade sprungit ut. Så underbart att se! Ska erkänna att tårarna var inte långt borta. Hoppas hennes fest med kompisarna blir lika lyckad som dagen hittills varit.

Och mamma och pappa ni ska ha en extra stor kram som fixat med all mat och grejer runt omkring som gjorde Elins student perfekt! Vad vore vi utan er? All den kärlek, stöttning och vägledning på livets stig betyder så mycket!!

Och mormor, du har funnits i våra tankar i dag. Du är fortfarande så otroligt saknad och jag vet att du satt på ditt vackra moln och såg hur fin Elin var i sin klänning, hur glad och lycklig hon var i dag, att hon fixat skolan.

Nu blir det att ta bort sminket, plocka ur linserna, borta tänderna och sedan krypa ner under täcket. Sov gott!

Kram

Av Emelie - 10 juni 2013 19:28

Hej,

Varit ute hela dagen (9:30-12:35 in för lunch. Ut igen 14:30-18:45) med barnen och dem har lekt och lekt och lekt. Fantasin hos Hugo och hans kompisar är det iget fel på, allt ifrån tjuv och polis till att dem har fyrhjulingar och ska ta in kossor från åkern har dem lekt.

Jag tog en sväng i knalleland när Jonas kom hem och hittade både skjorta och snygga shorts så nu är Hugo oxå klar i klädväg inför imorgon. Nu är det bara en dusch på killarna imorgon och sedan är vi redo för studentfirande.

Hugo ville så gärna ha studentmössa imorgon så jag plockade fram min. Så nu sitter han med den i soffan och han ser riktigt stilig ut. Tiden till Hugos student går väl snabbare än vad jag tror.

Kram

Finaste Hugo <3

Av Emelie - 10 juni 2013 12:17

Hej,

Är ute på lekplatsen med barnen och deras kompisar. Underbart väder med strålande sol och några svalkande vindar då och då. Strax in och fixa lite lunch så vi har energi till eftermiddagen.

Imorgon tar Elin studenten och jag tittade över killarnas kläder. Simon är klar men Hugo har hunnit växa ur sina skjortor, så när Jonas kommer hem blir det en sväng till stan för att hitta en ny till honom. Sedan är vi klara för Elins stora dag.

Kram

Av Emelie - 9 juni 2013 21:11

God kväll,

Nattens jobb gick fint. Lagom mycket att göra och dem 10 arbetstimmarna gick fort.

Sov en stund och Jonas tog med sig barnen till minitågen som finns här i Borås. Det är vuxna män som har som hobby att fixa med ånglok i lite modell större som man kan få åka med på. Tror det är tredjeåret i rad som vi är där och det är öppet vissa söndagar under hela sommaren.

Eftermiddagen var vi hos mina yngsta kusiner M och E på 4,5 års kalas. Toppen trevligt som vanligt och roligt att få träffa alla. Ska försöka få barnen i säng, är så typiskt att dem somnade i bilen en stund när vi var på väg till kalaset. Jaja så kan det vara ibland. Hoppas på en bra natt för jag är gör trött!

Kram

Av Emelie - 8 juni 2013 19:27

Hej hej,

Sitter i soffan och laddar inför nattens arbete. Jonas tog med sig barnen ut så jag fick sova i lugn och ro och det blev ca 2 timmar, vilket känns bra. Skönt när jag har en man som fixar för en så man får de bästa förutsättningarna för nattens arbete.

Simon sover, var trött och arg vid middagen. Somnade på två minuter och sover förhoppningsvis gott i natt. Hugo ligger i soffan och tittar tv, mysigt att få lite Hugo tid ibland oxå.

Puss & kram

Presentation


Emelie heter jag, mamma till världens bästa killar samt har fått världen bästa man på kroken =) Bloggar om livet hos oss.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards