Alla inlägg under juli 2013

Av Emelie - 15 juli 2013 22:49

Hej,

Då var vi tillbaka på hemmaplan igen. Borta bra men hemma bäst! Hade riktigt trevliga dagar i Skåne och det var riktigt skönt att komma hemifrån. Tack igen familjen P/S för gästvänligheten, ni är underbara allihopa!

Barnen somnade som två stockar ikväll. Gäspar ganska bra jag oxå, så det blir strax sängen. Ses!

Kram

Av Emelie - 14 juli 2013 23:49

God afton,

Dagen snart slut, full fart hela dagen som vanligt och det ska erkännas att vissa kvällar är det skönt när barnen kommit till ro och lagt sig och somnat. Ny energi fylls på och pått igen imorgon. En förälders underbara vardag, och jag älskar den! Att få se barnen leka, busa, bråka, kramas osv får mig att se tjusningen i att vara mamma.

Simon har sovit oroligt och inte alls kommit till ro nu i ca tre kvällar. En blandning mellan två nya tänder och drömmar är det som är boven i dramat. Simon vaknade nu strax innan kl 23 och var ledsen. Så han fick komma upp en stund, sitta i famnen samt fick en Alvedon. Nu hoppas jag att han sover gött. Låter så iallafall. Ska försöka sova jag oxå, imorgon bär det av hemåt igen...

Kram

Av Emelie - 14 juli 2013 13:36

Hej,

Blev sent igår kväll, så man är lite små seg idag ska erkännas. Vi tog och åkte ner till havet och lekte på en lekplats som ligger där. Barnen hade super kul och papporna oxå ska tilläggas. Strax dags för lite lunch i våra magar...

Kram

Av Emelie - 13 juli 2013 18:59

Hej,

Lovade bild på pojkarnas nya kläder som de fick av Susanne, här kommer dem:

Våra fina killar <3

Av Emelie - 13 juli 2013 16:27

Hej,

Nu har vi varit i Skåne i några timmar. Underbart att komma hemifrån och umgås med fina vänner. Tog ca 3 timmar att köra, inga problem allas. En bensträckare efter ca halva tiden så Hugo och Simon fick springa av sig lite innan vi körde dem sista milen.

Papporna är i väg med barnen på en närliggande lekplats. Så vi mammor kan sitta och tjöta lite. Strax blir det att fixa lite middag. Hoppas din helg oxå börjat bra!

Kram

Av Emelie - 12 juli 2013 15:26

Hej,

Då var det ledigt för mig! Började dagen med att ta på mig promenadskorna och ta ett varv runt sjön vi har nedanför oss. Är en perfekt promenad som brukar söva små Simonsar. Så nu sover han gott i vagnen.

Jag sitter på en bänk längst med promenadvägen. Njuter av utsikten av sjön, höra fåglarna sjunga och trädens löv gunga fram i vinden. Tänk vad bra man har det ändå! Två friska barn, en man som älskar mig, en familj med syskon, mamma och pappa som alltid ställer upp. Just nu i denna stund känner jag mig otroligt lycklig! Det var ett tag sedan jag kände just denna lyckan. Våren som var vill jag helst ha ogjord, eller dra tillbaka eller förbi tiden, och älskade, fina och bästa mormor kunde varit kvar hos oss. Få dela även denna sommar med blommande balkonglådor, skogsturer att leta svamp på och safta och sylta lite.

Ska njuta vidare av lyckan, lövens gung och fåglarnas sång.

Kram

Av Emelie - 12 juli 2013 00:50

God kväll,

Sitter och har lite rast nu innan nattrundan ska påbörjas.

Jonas och Ugglan (jonas kompis) har varit i väg och badat med barnen idag. De hade tagit med sig engångsgrill och grillat korv, badat, fikat och haft det helt perfekt. Hugo hade hur mycket som helst att berätta när de kom hem. Jonas är en underbar pappa som fixar och hittar på mysiga saker med barnen.

När jag vaknar imon, ska jag börja packa lite. Vi ska dra till Skåne och hälsa på ett par kompisar över helgen. Ska bli roligt att träffas, var ett år sedan sist.

Får fortsätta jobba här...
Kram

Av Emelie - 10 juli 2013 17:28

Hej,

Igår när jag gick upp åkte vi till stranden och möte upp några vänner. Barnen hade lika kul i vattnen som dagen innan. Så vi njöt av solen och glada barn!

I dag har vi varit en sväng på Ikea. Vi köpte en till tvstol så nu har Simon och Hugo varsin och förhoppningsvis kan vi slippa bråk och tjafs. Jonas är ute med barnen och jag ska passa på och sova lite innan jag åker till jobbet. Två nätter jobbar jag nu. Går av fredagmorgon och börjar inte förräns på tisdagkväll igen. Jag trivs med att jobba natt! När jag väl jobbar, jobbar jag 10 tim max tre nätter på rad, och sedan in i mellan är man ledig en massa dagar.

Hoppas din kväll blir fin!
Kram

Simons till vänster & Hugos till höger!

Presentation


Emelie heter jag, mamma till världens bästa killar samt har fått världen bästa man på kroken =) Bloggar om livet hos oss.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards