Alla inlägg under juli 2013

Av Emelie - 8 juli 2013 18:37

Hej,

Sitter i soffan och vilar lite inför natt nr 2. Ska erkänna att jag är lite småtrött, men kommer jag bara till jobbet så brukar jag pigna till.

När jag gick upp vid 14 tiden var Jonas på väg och packa ihop badväskan. Så vi drog iväg hela familjen till stranden. Hugo låg i länge, Simon sprang vid kanten i vattnet och Jonas hoppade i badbyxorna och badade han oxå. Så eftermiddagen var mysig!

När vi kom hem efter badet hängde det ett paket i brevlådan där Simon och Hugos namn stod på. Hugo blev helt till sig när han insåg att han fått post och brevet var från barnens farmor. I brevet låg det två paket, ett till dem var med fina kläder från märket villervalla. Hugo tyckte sin t-shirt var super cool och han har redan bestämt att han ska ha den på imorgon. Tack snälla Susanne för kläderna, super fina!!

Annars är det bra med oss alla. Jonas njuter till 1000 att få vara hemma med barnen och fixa och ha sig. Jag njuter att få jobba och komma ut lite och bara vara Emelie.

Ska försöka ringa in familjen så barnen får äta lite kvällsmat och att jag får mysa lite med dem innan jag åker...

Kram





Av Emelie - 7 juli 2013 16:43

Hej,

Det fina, underbara och varma vädret bidrog till att vi åkte och badade i några timmar. Jag och barnen tog med oss mamma, Elin och Erika som sällskap. Riktigt mysigt hade vi och Hugo badade faktiskt. Det var ju inte jätte varm i vattnet ska erkännas, men helt okej ändå. Lycklig var han att han vågade doppa sig.

Tiden går fort och idag firar jag och Jonas 6-årig bröllopsdag! Grattis bästa älsklingen, älskar dig!

Går på nu ikväll och jobbar två nätter. Ska passa på och mysa med familjen innan jag börjar jobba.

Kram

Av Emelie - 6 juli 2013 17:46

Hej,

Sitter ute och njuter av solen, Simon sover i vagnen och Jonas och Hugo är iväg och fiskar med Mats.

I dag tog vi och åkte hem till barnens farfar och hälsade på. Jag hade fixat ihop en kyckling och broccolipaj som vi hade med oss, så vi käkade lunch tillsammans. Pajen gick hem hos alla.
Efter lunchen klippte Jonas gräset och jag och Torild tog med oss barnen och gick över till dagiset som ligger mittemot och killarna fick lekt av sig lite. Så det blev en perfekt farfar dag.

Ska njuta vidare här...
Ses! Kram!!

Av Emelie - 6 juli 2013 07:38

Hej,

Bara jag och den minsta guldklimpen vaken. Hugo och Jonas sover.

Fiskelyckan blev stor igår för Jonas, då han fick upp en gädda på ca 4 kilo. Han var stolt när han kom hem och visade upp kortet på den (se nedan). Antar att dem säkert åker till samma sjö igen när det vankas fiske nästa gång.

I dag ska det ju bli kanon väder. Är lite sugen på att fixa ihop en picknick korg och dra på äventyr med familjen. Åka någonstans, gärna havet hade varit mysigt. Kanske ska fixa ihop en kycklingpaj nu på morgonkvisten, som vi skulle kunna ha med oss?! Får fundera lite till tillsammans med morgonens första kopp kaffe!

Hörs ikväll!
Kram

Av Emelie - 5 juli 2013 19:57

Hej,

Blir lite glest mellan inläggen när jag jobbar, men det får bli så.

Gick av imorse efter 2 nätter. Sov så där så är lite små seg. Jonas är iväg och fiskar med en kompis så jag är själv hemma med barnen. Blev en perfekt fiskekväll ju, hoppas de får ett napp eller två.

Planerna för helgen är mycket små. Ta dagen som den kommer helt enkelt. Ska försöka få barnen att varva ner lite och förhoppningsvis få dem i säng relativt snart. För jag hade gärna krupit ner...

Kram

Av Emelie - 3 juli 2013 17:55

Hej,

Jonas är ute med barnen och jag ligger i soffan och tar igen mig lite inför nattens jobb.

Hugo och Jonas har varit iväg och fiskat större delen av dagen. Både själva och med D och O. Några småfiskar fick dem, kul att det nappade lite. Jag och Simon har inte gjort så mycket, tog bland annat en promenad och hälsade på killarna under deras fisketur.

Får försöka blunda lite här nu!
Kram

Killarnas fisketur :)

Av Emelie - 2 juli 2013 21:36

Hej,

Ännu en dag snart slut. Gick kanon bra att passa Stella. Hon var glad hela tiden och gillade när vi gick ut på lekplatsen allihopa. Barnen grävde i sanden, gungade, hade fruktstund och Hugo hängde med sina kompisar ett tag. Att ha tre barn är lika lätt (läs: lika krävande som två) som att ha två, kanske vi skulle satsa på en trio? Tack så mycket Hanna och Daniel för att vi fick ha Stella hela dagen - var super mysigt!

Har precis tagit mig en skön, lång, varm dusch. Nu hoppas jag att det är något bra på tv:n innan sängen...

Kram

Av Emelie - 2 juli 2013 10:39

Hej,

Hoppas ni sovit gott. Jag har sovit så där, somnade sent och när jag väl somnat så vaknade Simon till. Sedan tyckte han det var morgon redan kl 05:45 idag - jippi!!

Har iallafall fått storhandlat, så skönt! Nu har vi mat hemma igen. Fick ett kvitto som inte ens fick plats på bild, så långt var det. Men sen ekade det mer än tomt hemma.

Strax ska jag och Hugo hämta Stella. Killarna har beställt pannkakor till lunch och det tror jag Stella oxå gillar.

Hörs ikväll!
Kram

Presentation


Emelie heter jag, mamma till världens bästa killar samt har fått världen bästa man på kroken =) Bloggar om livet hos oss.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards