Alla inlägg under april 2014

Av Emelie - 20 april 2014 11:15

Hej,

Vilket underbart väder! Solen är framme och barnen, jag och Jonas har redan hunnit med att hänga på lekplatsen i ca 2 timmar. Barnen ville då gärna ut och åka på sin sparkcykel som de fick varsin av farbror Daniel i påskpresenter. En väldigt passande present som gick hem hos både Simon och Hugo! Dem har sparkat och åkt, sparkat och åkt och sparkat och åkt. Tack snälla Daniel för presenterna :)

Vi blir ute hela dagen och myser i solen, på lekplatsen med de andra föräldrarna och barnen. Ha en fin söndag!

Av Emelie - 19 april 2014 12:23

Glad påsk mina kära läsare!

Igår var vi hemma och hade påskmiddag hos mamma och pappa. Stora släkten var där: morfar, Marita, morbror Peter med familj, min moster och Felix. Mina syskon med respektive och barn. Till barnens förtjusning kom pepparkakan och påskkärringen på besök och delade ut påskpresenter. Spännande och en stämning som man kunde ta på hos barnen. Tack mamma och moster Lena för att ni spexar och samlar in minnen till barnen.

Idag var det dags att leta påskägg för barnen på gården. Ett helt gäng var vi och barnen hade varsin färg på fjädrarna som ledde fram till deras skatt; påskäggen. Efter letandet blev det lite kaffe och fika till oss alla, mysigt! Tradition sedan förra året.

Nu ska jag njuta av solen!
Glad påsk!!

Kram

Av Emelie - 16 april 2014 21:28

Hej onsdagskväll,

Bara en arbetsdag kvar som består av 4 timmar och sedan är det påsklovsledigt fredag, lördag, söndag och måndag. Ska bli så skönt och välbehövligt!
Umgås med nära och kära (min moster och kusin från Stockholm kommer ner och påskfirar med oss), ha leta-påskäggs-promenad med andra föräldrar och barn på gården, lite påskpysslande med barnen. Hinns det med så är tanken att vi ska sätta upp en tapet i köket och plocka och fixa på balkongen. Vi får se vad som hinns med som sagt prio är att hinna vila lite oxå.

När dagarna går i ett är lite ledighet välkommet. Hinna i kapp med sånt man inte hunnit med eller orkat fixa.

Strax sängen och fortsätta på boken jag fick av Jonas bror Daniel. Väldigt intressant och väcker en del tankar och funderingar. Men först, hänga tvätt!

Sov gott!
Kram

Av Emelie - 15 april 2014 21:03

Hej,

Ett år av otrolig saknad! Ett år av smärta som jag lärt mig leva med! En del dagar har inte innehållt några tårar utan bara tankar. Medans en del dagar innehållt massa tårar och tankar. Älskade mormor, du är så otroligt saknad! Inte bara av mig, av barnen, mina syskon, min mamma, av min pappa. Du är så otroligt saknad av många! Du hade verkligen ett hjärta av guld och viste tvärsäkert vart du stod i olika frågor. Jag vet att du finns med oss varje dag, både i tankar och i våra hjärtan. Du finns där, det är bara det att det inte alltid märks.

Jag hittade den här otroligt fina och sorgliga sången. (Klicka/klistra in länken i sökfältet för att ta del av den: http://m.youtube.com/watch?v=sk4p6_Uhy6Y) Varje ord, varje mening i sången beskriver precis vad jag känner, saknar och vet.

Mormor - du kommer alltid finnas med mig! <3
Kram

Av Emelie - 13 april 2014 21:51

Söndags kväll,

Haft spänningshuvudvärk till och från hela dagen. Ibland blir det ju så tyvärr, men jag och barnen har haft en mysig dag hemma tillsammans. Vi har byggt tågbana och lekt med den och tågen. Vi har byggt med lego, läst böcker och fixar lunch tillsammans. Hugo har självklart varit ute med sina kompisar en sväng oxå. Simon är inget stort fans av regn och blåst.

Jag är mycket nöjd med dagen och helgen. Tyvärr har den gått alldeles för snabbt. Men det är tre hela arbetsdagar och på torsdag jobbar jag till kl 12. Gött med lite extra ledigt med familjen.
Hoppas din helg varit bra :)
Kram

Att läsa bok är mysigt :)

Av Emelie - 12 april 2014 22:28

God kväll,

Har känt mig och är i obalans just nu. Livetsväg är just nu gropig, lite uppför med nedförsbackar ibland. En av orsakerna som skapar obalansen är att det på måndag är ett år sedan redan som mormor blev en ängel och lämnade jordelivet.

Det känns fortfarande så ofattbart! Önskar att telefonen bara kan ringa och det står på displayen att det är mormor som ringer. Jag har så mycket som jag vill berätta om, få råd om och bolla idéer om. Lördagem för precis ett år sedan var sista gången jag kramade om mormor, det var sista gången jag drack av hennes kaffe, det var sista gången jag fick råd och tips att allt löser sig. Det var sista gången jag såg mormor le. Saknaden kommer alltid finnas där, oavsett antalet år som kommer att gå. Antar att saknaden kanske gör lite mindre ont för varje år, att saknaden accepteras på ett annat sätt än vad den gör idag. För jag saknar mormor så det gör ont!!!

Kram

...

Av Emelie - 11 april 2014 18:52

Bilden får tala för sig själv <3

Av Emelie - 9 april 2014 23:25

Familjen är A och O för en människa. Att finnas för varandra vid glädje och sorg betyder mycket! Tankar, funderingar och idéer behöver bollas mellan varandra för att få liv. Saker ska upplevas tillsammans för att det ska bli minnen, som sedan kan plockas fram ifrån hjärtat och tänkas tillbaka på, både minnen som innehåller glädje och dem minnen som innehåller sorg. Oavsett så är dem viktiga och för en familj mer samman, länkarna mellan varandra stärks ytterligare.

Jag är stolt och lycklig över att få tillhöra en familj med starka band till varandra. Jag är stolt och lycklig över att få bilda en familj med Jonas vilket gett oss två underbara barn! En tillhörighet med massor av kärlek, bör alla människor få uppleva och leva mitt i! Jag älskar min familj!


Presentation


Emelie heter jag, mamma till världens bästa killar samt har fått världen bästa man på kroken =) Bloggar om livet hos oss.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16
17
18
19 20
21 22
23
24
25
26 27
28 29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se