Alla inlägg under juni 2014

Av Emelie - 14 juni 2014 17:14

Hej eftermiddag,

Vi har varit ute i princip hela dagen som vi brukar göra när det är fint väder. Bara lunchen som intagits inne. Simon har hoppat över middagsluren vilket innebär smidig nattning vid 18:30 tiden. Jag upplever att han sover så mycket bättre på natten när han inte sover på dagen.

Annars har dagen varit väldigt bra! Barnen har varit på bra humör, lekt ihop och varit nöjda. Det är skönt när det kommer dagar som idag, när vissa dagar är upp och ner och jag bara vill dra mig i håret!

Tog en cykeltur med barnen imorse. Stannade till efter kanten och smög och tittade i skogen, åt harsyra och letade efter små kryp. Mysigt! Väl hemma igen blev det lekplatshäng och sandlåde grävning och gungning. Det är där vi är fortfarande, i sandlådan och bygger hus och bakar kakor. Älskar att få vara ledig tillsammans med barnen, ta dagen som den kommer och njuta av mina två älskade barn som betyder så otroligt mycket. Det är dem som är vingarna i mitt liv!

Kram

Bröderna P på cykeläventyr :)

Av Emelie - 14 juni 2014 08:17

Hej,

Lördag, strålande sol och hela helgen framför mig tillsammans med barnen då Jonas har sin jobb helg denna helgen. Antingen blir vi hemma och softilerar eller så åker vi till stranden och badar.

Veckan som var hade vi dagisavslutning. Barnen sjöng och alla skolbarnen (som inkluderade Hugo) fick alla ett häfte med allt dem gjort, en ros att hänga runt halsen och varsin kram av alla fröknarna. Såg på Hugo att han blev lite rörd. Det är stort att gå från dagis till skola. Killarna har 3 veckor kvar på dagis sedan är det sommarlov för dem i 5 veckor!

Hoppas på en bra helg!
Kram

Av Emelie - 9 juni 2014 20:49

Hej,

Måndag idag! Hoppas din vecka börjat lika bra som min har gjort. En lagom stressig dag på jobbet, hämtade två glada och sandiga barn på dagis. Vi drog och hämtade matkassen på city gross och gick sedan in i butiken och köpte oss varsin glass. Det var vi värda!

Fantastiskt mysigt att sitta i solen tillsammans. Prata om hur dagen varit och alla funderingar och tankar som finns mellan himmel och jord. Det var så skönt att bara stanna upp en stund, vara här och nu och bara vara - Kvalitetstid på hög nivå! Det behöver man ibland.

Barnen sover sedan en stund tillbaka. Tvättmaskinen ropar strax att den är klar och sedan ska köket röjas upp efter kvällsmaten. Sedan ska jag gå och lägga mig! Njuta av att veckan startar bra, att jag och familjen är friska, att jag har två fantastiska barn med väldigt intressanta funderingar - stora som små. Har verkligen mycket att vara tacksam över!

Kram kram

Älskade bröderna P <3

Av Emelie - 7 juni 2014 19:29

God kväll!

Efter en dag med saker att göra från 7:20 när barnen vaknade sitter jag nu i soffan och det är tyst runt omkring mig. Hugo är fortfarande ute och cyklar med sina kompisar. Simon hoppade över sin middagslur och somnade tidigt (kl 18:35) och Jonas är påväg hem från jobbet (han hoppade in och jobbade extra. Samlar på sig lite komptimmar som han sedan kan använda och hämta barnen tidigare från dagis med).

Min fina syster Hanna var förbi med Stella och Mio. Hann med en sen lunch ihop och en massa lekplatshäng. Så mysigt att ha barn i typ samma åldrar som leker bra ihop. Ska bli kul sen när Mio oxå blir större och kan vara med. Att vara 3 månader innebär mycket observation av vad som händer.

Har fixat ihop två tacopajer nu ikväll som blir kvällens kvällsmat och morgondagens lunch. Perfekt!

Hoppas din lördag blir mysig.
Kram

P.s Har tänt barnen ljushållare och njuter av att ha haft en fin lördag med vattenlek och cykling. D.s


Av Emelie - 5 juni 2014 23:22

Hejsan,


Tiden verkligen flygger fram, igår hade jag och Jonas varit tillsammans i 10 år -    2004-06-04   .

Galet länge, mycket har vi hunnit med och mer ska vi skriva in i vår bok. 


Fredag, Lördag och Söndag är det ledighet som står på schemat. Ska bli så skönt att bara vara, fixa lite och ta dagarna som dem kommer. Hoppas på bra väder så vi kan vara ute mycket och njuta av ledigheten. 


Nu ska jag ta och knyta ihop säcken för ikväll och lägga mig!   


Kram på dej! 


 

Av Emelie - 2 juni 2014 22:40

Ibland blir man så arg så att tårarna rinner. Idag är en sådan dag! Tårarna kanske kommer för det handlar om det viktigaste jag har i livet, mina barn!! Ännu en gång har förskolan barnen går på, fått min bägare att rinna över och jag har svårt att förstå hur personalen tänkte? När det kommer till saker som handlar om mina barn, då jäklar kan jag bli en riktig pain in the *#%^*! I morgon då ska jag ta och fråga hur dem tänkte egentligen? Är glad att Hugo har en öppen relation till oss och kan prata om saker och ting.

Ska försöka tänka på annat innan det är dags att sova! 5 veckor kvar sedan går Simon och Hugo på semester och Bye Bye den förskolan och det för alltid!! Imorgon tar jag nya tag, det ska gudarna veta!!!

Kram

Av Emelie - 1 juni 2014 14:37

Hej,

Idag bestämde vi oss för att plantera lite på balkongen. Vi har varit inne på både att strunta i det och plantera. Ida bestämde vi oss som sagt och balkongen blev mer inbjudande. När vi var påväg till blomsterbutiken åkte vi förbi en liten återvinningsstation och såg att någon dumpat en fin korgstol. Så vi svängde in, öppnade bagagen och in med stolen. Resultatet blev hur bra som helst, en myshörna med sköna kuddar och en filt i. Så korgstolen fick nytt liv på vår balkong.

Om ca 2 timmar bär det av mot Göteborg och hämta mamma och Hugo. Jösses vad vi längtar efter Hugo nu och mest längtar nog Simon. Frågar om vi ska åka nu och hämta Hugo? Saknar sin bror!!

Resultatet av balkongen ser du nedan.
Kram

Presentation


Emelie heter jag, mamma till världens bästa killar samt har fått världen bästa man på kroken =) Bloggar om livet hos oss.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards