Alla inlägg den 13 maj 2014

Av Emelie - 13 maj 2014 23:13

Hej!

Såg att det var en hel vecka sedan jag var här och gjorde ett av tryck. Så kan det bli ibland. Det har känts som att det varit lite för fullt upp, på både gott och ont.

Jag har verkligen stått vid ett vägskäl under några dagar, funderar framåt och tillbaka. Resonerat och diskuterat med Jonas och nu vet jag att jag har bestämt mig: jag hoppar på det nya projektet på jobbet jag blev erbjuden att driva. Om jag gjort rättval, det återstår och se. Min magkänsla säger det och inga dörrar till hösten är stängda om det blir en förändring. Så nu är jag projektansvarig för det nya projektet- arbetsplatsförlagd utbildning och det ska bli spännande och se vart det leder någonstans. Mycket att läsa sig in på innan alla pusselbitar är på plats. Men sen är det bara att köra!

Simon hade ramlat lite illa idag på dagis och fått världens fläskläpp. För att se så inte tänderna där uppe blivit skadade, ska Jonas och Simon åka till tandläkaren och röntga tänderna imon. Sedan blir det anmälan hos försäkringsbolaget. Just för att vara på sen säkra sidan, även om det inre syns något nu, kan det uppstå något senare vilket kan bli en dyr historia.

Hugo, han växer och växer och växer. Han är så skolmogen och sitter och tränar bokstäver, bildar ord och räknar. Jag tycker han har mognat i sättet att vara under dem senaste veckorna. Mer ansvarstagande och har börjat se fördelarna med att kunna hjälpa till med lättare saker här hemma. Älskade Hugo börjar bli stor, stor på riktigt!

Klockan har passerat långt över läggdags ikväll igen! Usch för dessa: "jag ska bara..." Nu är det godnatt! Övriga familjen sover sedan länge och jag hoppas på en bra natt med mycket sammanhängande sömn!

Godnatt!
Sovgott!
Kram

Presentation


Emelie heter jag, mamma till världens bästa killar samt har fått världen bästa man på kroken =) Bloggar om livet hos oss.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards