Alla inlägg under juli 2012

Av Emelie - 31 juli 2012 20:32

Hej,Idag har jag, Hugo och Simon varit på leoslekland och busat runt. Vi möte upp min morbror med barn samt min yngsta syster och moster kom oxå. Hugo hade mega skoj trots att hela Borås var där, kändes det som. Men vi hade roligt iaf. Behöver jag skriva att han somnade ganska omgående i soffan när vi kom in? För när vi kom från Leos vid 16 tiden var hans kompisar på lekplatsen. Så ner där och leka runt en stund. Att han kan ha så mycket energi i den lilla kroppen.Fick även köpt en tripp trapp stol till Simon idag. En vit fick han, begagnad men i fint skick. Är hemskt dyra som nya. Bra när man kan fynda. Hämtade den nu ikväll så premiär sittningen får bli imorgon när det serveras frukostgröt. Imorgon har vi inget bestämt. Skönt att kunna ta dagen som den kommer, utan en direkt massa måsten. Nu ska jag läsa lite tidning & njuta av lite egentid. Viktigt att fylla på mammabatteriet!Kram

Av Emelie - 31 juli 2012 08:10

Hej,


Dagarna bara flyger iväg ibland. I söndags var Hugo bjuden på kalas till en dagiskompis. Blev lekar, tårta och massa annat kul för barnen. Hugo var hel nöjd när vi lämnade kalaset med godispåse och balong.


Annars så har det blivit vanlig vardag hos oss igen, Jonas började jobba igår igen. Hugo har sommarlov några veckor till innan det är dags för dagis igen. Hugo börjar nog tycka det är lite trist hemma och saknaden efter kompisarna är stor, även om vi har setts med några under sommaren. Det är ju alltid barn på lekplatsen utanför som han leker med när vi är där. Men det kanske inte samma sak som ens vänner på dagis?!?


Simon har gått och blivit lite förkyld,  och de nätterna är inte roliga. I förgår somnade han ordentligt först vid 01:30 och skulle upp kl 05 igen. I natt har han sovit bättre och det känns som att huvudet och kroppen är med idag igen.


Hugo har beställt tacos till middag idag, han var tydligen super sugen på det idag.

Hoppas ni får en härlig tisdag!

KRAM




Av Emelie - 28 juli 2012 14:30

Hej,


Tro det eller ej men Simon sitter nästan helt själv utan stöd. Som han har längtat efter detta, inte kul att ligga på mage eller rygg, när storebror sitter och leker. Härligt! Men någon vecka till får det bli med kuddar, innan jag helt vågar sätta honom rakt upp och ner.


Hugo har lekt en massa med chugginton tågen, han verkligen älskar tåg. 



 

Ska fortsätta med tvätten här, sedan komma på något som kan passa till middagsmat. Alltid lika svårt!

Kram    

Av Emelie - 27 juli 2012 21:35

Hej,


Har inte varit inne och skrivit på några dagar, för vi har varit på stranden hela dagarna. Gud vad skönt det är med sol och bad. Det är verkligen livet!

Blev Varberg och havet i onsdags och sedan har vi varit och badat i lygnen torsdag och fredag. Hugo har verkligen njutit till max, legat i vattnet nästan hela tiden. Simon har fått doppat tårna och sedan legat under parasoll och haft det gött.


Imorgon ser det ut att bli regn så det får bli lite städ och tvättning tror jag.


Nu är det godnatt, sol och bad tar på en.

Kram

Av Emelie - 24 juli 2012 17:23

Hej,


Äntligen kom sommaren. Så härligt! Vi har varit på stranden nästan hela dagen, solat, byggt i sanden och fikat och bara myst hela familjen. Så härligt när vi alla är lediga! Vädret ser ju ut att bli ännu lite bättre imorgon, så vi funderar på om vi ska åka till Varberg och bada i havet.


Jonas drog precis iväg för att fiska med en kompis, så jag ska sätta killarna i ett bad. Lovat Hugo att vi ska ha popcornmys i kväll när Simon lagt sig. Att ha Hugo tid är viktigt!




   


Som sagt vi får se vad det blir i morgon, havet eller sjö. Just nu känns det som att havet hade varit nice.

KRAM



Av Emelie - 23 juli 2012 08:08

Hej,


Jössös vilken härlig helg vi haft. Eller som Hugo sa " Det är härligt att vara på semester". Vädret hade vi verkligen med oss. På fredagen när vi kom regnade det lite till och från, inga längre skurar. Lördagen hade vi strålande sol och det var shortsväder. Vi till och med badade i badlandskapet, Hugo hade lite beslutsångest vilken pool vi skulle vara i, men tillslut hittade han en som föll honom i smaken, och det var svårt att få honom där ifrån fast han hackade tänder. Söndagen var solen framme fast det blåste lite mer, men inget regn och det är det viktigaste.


Hugo har haft det super kul, åkt massa små bilar, hoppat på värsta stora hoppkudden, åkt liknande farfarsbilarna på liseberg. Kaffekopparna blev oxå en favorit med mera. Men det bästa av allt var det gula tåget som visade parken. En tur tog 15 minuter och man åkte som sagt och fick se vart i parken det mesta låg. Hugo åkte tåget minst 4 gånger. Han verkligen älskar allt som har med tåg att göra, tror att han drömde sig bort att det var han som var lokföraren och alla vi andra åkte med honom. Simon åkte oxå med en tur, satt i mitt knä och spanade.


Jag och Jonas tog oss oxå några egna karusell åk. Det bästa av allt var nog gocarten. Gissa vem som kom först i mål?  Någon skylde sedan på att det var fel på bilen...!?!


Jag kan sitta här i timmar och berätta om vår helg, sammanfattar den med: en härlig helg med nära och kära. Detta är ett ställe som vi säkerligen kommer att besöka igen. Passade oss alla i familjen. Kommer bilder från ävenbtyren nedan...


  


 


 


 


 


 



Ses!

Kram




Av Emelie - 19 juli 2012 20:53

Hej,


Jisses vad mycket man ska ha med sig, då ska vi bara vara borta i två nätter. Gött att man har familjebil med bagageutrymme, annars hade det aldrig gått att få in 4 väskor, Simons resesäng, Simons barnstol han har när han äter, Simon & Hugos vagnar m.m Skrivit listor så jag hoppas att vi inte ska glöma något...


Blev inte så mycket regn än det som kom imorse, solen har till och med varit framme. Så det blev lekplats häng för Hugo och Simon idag, med sina kompisar.  Skönt att vara på hemmaplan när man har en del att fixa innan vi ska åka.


Jag kommer nog inte hinna uppdatera så mycket under morgondagen, så vi ses på måndag igen. Då kommer uppdatering från Skara, så håll ut!!


Hittade även två kort på Hugo och Simon, de är ganska lika varandra endå, mina älskade barn   


                               

                                                  


                                                  
    
      

                                             



Av Emelie - 19 juli 2012 08:15

Hej,


Gårdagens ute dag tog verkligen musten ur hela familjen P. Hugo somnade strax innan kl 19, Simon strax innan kl 20 och jag och Jonas somande vid kl 21. Och att Simon sedan sovit hela natten gör att (iaf jag) man vakande utvilad idag. Härligt! Simon har (peppar,peppar ta i omålat trä) sovit bra om nätterna enda sedan han kom till oss. Han hade dock en tre veckors period, för ett tag sedan, när han vaknade ofta. Misstänker att det var en utvecklingsfas. Nu är vi inne på samma spår igen, lite kvällsgröt och sedan ersättning på det gör att han står sig. Känns skönt!


Idag regnar det, vilken tur att vi tog tillvara på det fina vädret igår! Men bara för att det regnar är vi inte sysslolösa. Idag ska vi fixa lite, handla, packa m.m Imorgon bär det av till skara sommarland. Behöver jag skriva att Hugo har frågat oss varje morgon, "är det idag vi ska åka?". Nu äntligen är det nära!


Hoppas ni får en fin dag! Kram


 

Regnet det öser ner utanför...

Presentation


Emelie heter jag, mamma till världens bästa killar samt har fått världen bästa man på kroken =) Bloggar om livet hos oss.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<<
Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards