Alla inlägg under januari 2014

Av Emelie - 11 januari 2014 18:46

Godkväll,

Ligger raklång i soffan efter en intensiv dag med barnen och deras vänner. Hugo har haft tre vänner på besök så det har varit fullfart sedan kl 10 till kl 17. Barnen bor i grannhusen runt omkring men på något vänster hamnar dem alltid hemma hos Hugo!? Simon har därför inte haft ro att sova middag idag så han har varit vaken hela dagen!! Men han var bra trött nu de sista 30 minutrarna innan jag la honom i sin säng. Och jag skojar inte, Simon somnade nog när jag la ner honom, för när hans huvud nuddade kudden sov han. Nu ber jag till högre makter att han sover hela natten.

Vi passade även på att vara ute i 1 1/2 timme. Är hur mycket vatten som helst på lekplatsen vilket är väldigt kul. Det springs, hoppas, grävs åar och häller vatten i hinkar. Underbart att se när barnen har roligt och att olika åldrar sammsas, hjälps åt och leker tillsammans.

Jonas tog bussen i förmiddags och åkte till Göteborg. Där skulle han möta upp sin käre bror för att titta på bio och ut och äta sen. Precis vad Jonas behöver, komma hemifrån och hitta på något kul.

Får se hur länge ögonen orkar hänga med. Är en dag imorgon oxå :)

Kram

Av Emelie - 11 januari 2014 01:28

Hej,

Klockan är strax efter kl 01 och jag ligger vaken efter att ha varit uppe och gett Simon att dricka, då han var törstig. Hugo har jag lagt på täcket och stoppat om. Jonas sover gott bredvid mig.

Jag, jag har 411 olika tankar i huvudet. Egentligen är jag jätte trött, men det är precis som om allt måste tänkas på och kring det pecis just nu! Prio ett är att bara att kunna stänga av, tyvärr är det lättare sagt än gjort, och slappna av och strunta i saker och ting för tillfället. Jag vet att allt löser sig! Ibland behöver saker och ting bara få lite extra tid att gro...

Kärlek och respekt!
Kram

Av Emelie - 8 januari 2014 15:48

Hej,

Jag är hemma och vabar idag, då både Jonas och Simon är lite dassiga. Men jag hoppas kunna gå till jobbet imorgon igen, då borde Jonas vara på benen.

Idag är en stor dag, Simon har efter nästan två år tillsammans med sin trognaste vän, sin elefant, låtit honom få ett namn. Simon har valt att döpa honom till Bosse. Han har sagt Bosse hela dagen och visat elefanten. Du är välkommen till familjen Bosse. Hugos trognaste vän, som han valde att döpa till Uwe, är snart 6 år och hänger knappt ihop, men vad gör det? Lika go och mysig ändå!

Nu vill Simon bygga med lego!
Puss & kram

Simon och Bosse <3

Av Emelie - 6 januari 2014 08:33

Godmorgon,

Idag var jag en riktigt hemsk mamma och väckte killarna strax innan kl 07, just för att försöka få tillbaka gamla rutiner. Kommer nog bli en hel del trötthets gnäll men det får jag ta.

Vi startade morgonen med att bygga med duplo. Simon fick det igår av Hannah och Daniel, och det byggs och byggs. Idag har vi byggt tre stycken hus till cirkus djuren, och bitarna som blir över är mat till djuren. Och att bygga med duplo stimulerar mycket tankeverksamhet så som att: fundera ut vilken bit som är bäst, hur ska huset se ut, vilken färg på biten ska det vara osv. Perfekt!

Nu får det strax bli frukost, sedan hoppa ur pyjamasen och på med kläder. Är det okej väder (det är grått ute, men inget regn än iaf) så blir det utgång innan lunch.

Kram kram

Av Emelie - 5 januari 2014 21:41

Hej,

Sitter uppkrupen i soffan framför tv:n med en spelandes Hugo bredvid mig. Han fick ett nytt spel till sitt nitendo av Hannah och Daniel som vi hälsat på i eftermiddags. Vi åt en jätte god gryta, hade en minijulafton och fick en toppen god efterrätt. Bättre söndag får vi leta efter. Tack igen Hannah och Daniel!!

Annars är det sängen strax. Hugo ska bara klara en bana till och en till. Blir att ställa klockan imorgon bitti så det blir upp tidigt och Hugo kommer i säng tidigt tror jag, om vi ska komma tillbaka i gamla rutiner. Simon somnade i bilen hem efter att bara ha sovit i ca 45 minuter på hela dagen. Så han kommer nog att komma upp i tid imorgon...

God natt då!
Kram och kärlek!

Av Emelie - 4 januari 2014 21:16

Hej,

Idag städade jag bort julen - tack och hej för denna gången. Det är så mysigt att få upp allt som har med julen att göra. Lika skönt är det att ta bort allt och få upp det vanliga igen.

Barnen har mer eller mindre vänt lite på dygnet. Uppe ca 1 1/2 timma längre på kvällarna vilket resulterar i att dem sover längre på morgonen och vaknar efter kl 8 istället för vid kl 6. Det är ju både skönt att dem sover längre på morgonen, men jag saknar den där egentiden som jag hade på kvällarna. Ofta går Hugo och lägger sig när jag och Jonas lägger oss. Ja vi lägger oss tidigt då man blir trött efter att ha varit igång i 180 km/timmen hela dagen. Som tur är, är det dagis först på onsdag och Hugo och Simon börjar kl 8:30. Några dagar på oss att vända dygnet rätt.

Imorgon är vi bjudna hem till Daniel (Jonas bror) och hans sambo Hannah på middag och lite julklappautdelning som inte blev av under julen. Ska bli kul att få se deras hus igen och om det har ändrats något sedan vi var där sist.

Nu ska jag försöka få Hugo att sova. Jonas och Simon sover redan och jag känner mig oxå rätt trött. Trevlig lördags kväll!

Kram

Av Emelie - 3 januari 2014 21:12

Hej,

Fredag och lite nostalgi känsla, jag och Hugo sitter nämligen och tittar på fångarna på fortet. Detta gjorde jag ju själv tillsammans med mamma, pappa, Hanna, Mats och Elin på fredagar. Hugo tycker det är väldigt spännande och har nu börjat fantisera om att ha ett fångarna på fortet kalas när han fyller 6 år när det är dags för kompiskalas. Blir att börja spåna lite tänkta banor.

Ska bli gott med lite helg. Mysa med familjen och ta dagarna som dem kommer. Perfekt!

Nu fortsätter vi titta på fångarna på fortet, ledtrådsdags!
Kram och trevlig helg!

Av Emelie - 2 januari 2014 21:28

God afton,

Ligger ned bäddad i sängen med två små knän i ryggen. Hugo ville sova i vår säng inatt och det är ganska mysigt måste jag erkänna. Enda tills jag har ca 10 cm att sova på, då är det inte lika skönt.

Arbetsdagen gick bra, mycket att göra så det var att starta igång dagen med rivfart. Kul! Har så mycket energi, idéer och annat som kommer göra vårens arbete perfekt. Det känns extra roligt när jag har kollegor och en chef som uppmuntrar och hejar på mig. Bara att tuta och köra nu då!
Fredag imorgon redan, känns lite overkligt. Kort arbetsvecka blev det och det kan vara skönt att starta så ibland.

Ska försöka blunda lite här.
Godnatt! Kram

Presentation


Emelie heter jag, mamma till världens bästa killar samt har fått världen bästa man på kroken =) Bloggar om livet hos oss.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15
16
17 18
19
20 21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards