Alla inlägg den 5 februari 2014

Av Emelie - 5 februari 2014 02:58

Hej,

Ligger här i mörkret och kan inte sova! Simon vaknade för en stund sedan och ville ha välling då han inte ville ha när han skulle lägga sig. Bara att gilla läget och inte stressa upp sig och tänka: nu måste jag sova! Det blir bara en ond cirkel och omöjligt att komma ner i varv och somna. Jag vet att jag fixar en dag även om jag sovit mindre än jag behöver, det är min vetskap som leder till att jag kan somna om igen om en stund.

Läste inlägget jag gjorde innan detta och att skriva från mobilen är inte alltid helt bra. Orden jag skriver väljer sedan telefonen att ta ett helt annat om det inte finns med i ordlistan. Så du får stå ut att det ibland blir lite hokus pokus med ord och meningsbyggnad.

Barnen har lyxen att vara lediga onsdag och torsdag med Jonas. Vet inte riktigt vad Jonas hade funderat ut vad dem skulle hitta på. Det är ju även viktigt att inte ha något planerat utan bara vara, ha tråkigt och göra det som faller en in just nu.

Jag ska starta igång en app med avslappningsövningar som jag laddade ner. Jätte bra är den! Försöker använda den varje kväll när jag gått och lagt mig, just för att rensa tankar och bli avslappnad i kroppen.

Sov gott!
Kram

P.s tanden hos Hugo är fortfarande lös, men inte ute än D.s

Presentation


Emelie heter jag, mamma till världens bästa killar samt har fått världen bästa man på kroken =) Bloggar om livet hos oss.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards