Alla inlägg under oktober 2013

Av Emelie - 5 oktober 2013 08:28

God morgon,

Barnen var uppe innan tuppen idag, så lite små segt är det. Vädret gör ju inte saken direkt bättre. Regn och små disigt och mörkt. Usch hösten är verkligen inte min årstid, iallafall inte när vädret är som det är i dag.

En dusch, lite kläder på oss alla och vi får se vad dagen har att erbjuda. Jonas jobbar så det är jag och barnen hemma i dag.

Ses!
Kram kram

Av Emelie - 4 oktober 2013 17:48

Hejsan,

Jösses vilken kul kickoff det blev med jobbet igår. Skrattade mest hela tiden för det är verkligen underbara människor jag jobbar med. Blev inte jätte sent men det känns att man var ute och hade skoj.

Hämtade barnen lite tidigare på dagis idag och det var två glada killar som kom springandes emot mig när dem såg mig på gården. Så underbart och jag blev helt varm i hjärtat. Väl hemma ringde Hugo till sina kompisar och bestämde träff ute på lekplatsen, så han är ute. Simon och jag har fixat lite inne, lekt med Hugos tåg och ätit frukt. Försöker så gott det går att hålla Simon på bra humör. Han är jätte trött då han enbart sovit 40 min idag. Lägger han sig nu är risken stor att han bara sover en stund och är vaken sen. Vilket jag inte vill!

När Jonas kommer hem blir det mysfredag med hämtmat & popcorn. Så nu tar jag helg!
Kram :)

Älskade miniprins

Av Emelie - 2 oktober 2013 20:58

God kväll,

Hoppas din onsdag varit bra. Min har varit kanon, självförtroendet har växt lite idag. Skönt när man får beröm och uppskattning för det jag gör. Sådana puschar behöver man ibland.

Äntligen efter att ha letat, testat och trilskat så har vi hittat en välling som föll lillprinsen i smaken. Känns skönt för nu kanske vi äntligen får sova på nätterna?! För innan vällingen drack han ersättning vilket inte mättar lika bra som välling gör. Det var inte ovanligt att han kunde vara uppe och äta två gånger på en natt. Jag misstänker även att Simon är inne i en växtperiod för han äter som en häst, då är det ju inte konstigt att han äter dygnet runt. Men som sagt, förhoppningsvis har vi slagit huvudet på spiken och fått Simon mätt, även på nätterna.

I morgon är det kickoff med jobbet. Ska bli riktigt kul! Så det blir ingen uppdatering imorgon...men på fredag hörs vi igen!

Kram

Vällingen som äntligen går hem :) Päronsmak ska det vara...

Av Emelie - 1 oktober 2013 20:09

Hej,

Efter att jag hämtat barnen från dagis i dag var vi ute en stund i det härliga höstvädret. Solen värmde jätte skönt. Hugo och hans kompisar har kommit in i en klättringsperiod. Alla träd ska test klättras i. Bästa klätterträdet är rodedendronbusken. Så där har dem hängt en massa.

Simon gick mest runt och utforskade och hittade en trappa som han gick upp och ner i, det är hans nya hobby.
Blev även en tur i gungan så klart innan vi gick in.

Nu ikväll när Hugo låg i mitt knä och gosade efter att Simon lagt sig såg han så där fundersam ut. Frågade vad han tänkte på: " jo mamma, jag önskar mig en lillasyster i julklapp. Kan tomten fixa det? Det hade varit kul att få leka med två när jag är inne". Hur löser vi detta då?? Får nog försöka få honom att tänka om där, till jul blir ju lite tajt med tid.

Ska försöka att bara vara en stund. Rensa tankarna känner jag att jag behöver...
Kram

Presentation


Emelie heter jag, mamma till världens bästa killar samt har fått världen bästa man på kroken =) Bloggar om livet hos oss.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14 15 16 17
18
19 20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards