Alla inlägg under september 2013

Av Emelie - 24 september 2013 18:54

Hejsan,

Killarna hänger i varsitt hörn av soffan och börjar sakta men säkert göra kväll här. Ganska trötta båda två efter att varit ute större delen av dagen tillsammans med Jonas och dem andra föräldrarna och barnen som brukar hänga på lekplatsen.

Simon har kommit in en period där han är gör pappig. Det är bara Jonas som gäller när det kommer till det mesta. Bara att njuta av perioden för oss båda två, för snart är Simon mammig istället, det kan vända fort!

Trevlig tisdagskväll!
Kram

Bäst att hålla i pappa...

Av Emelie - 22 september 2013 21:39

Hejsan,

Det blev bara förmiddagen ute, sen har vi varit inne resten, men vi är inte ledsna för det. Barnen har lekt tillsammans och Hugo hade en tjejkompis som var här och lekte en stund. Jag hann med både att putsa fönster, röja i skåp och på hyllor. Så jag är nöjd med dagen.

Sedan fick jag åter igen ta del av hur underbar och omtänksam Hugo är. En av hans bästa lekplatskompisar har fått en öroninfektion som kunde slutat med att han kunde blivit inlagd. Som tur var kom de in i tid. Hugo såg länge fundersam ut när vi satt vid bordet i köket och pratade om allt och inget , när jag frågade honom vad han tänker på så sa han: "mamma, jag vill att D ska bli glad och frisk så vi kan cykla igen. Jag vill köpa tidning som han kan läsa i och något mer". Så jag och barnen åkte och handlade tidning och tablettaskar. D blev jätte glad och såg lite friskare ut när vi lämnat över tidningen och askarna. Hugo med sitt guld hjärta! Omtänksam och väldigt klok son är det vi har, älskade fina Hugo pugo!

Måndag imorgon, kläder är framlagt till mig och barnen. Skönt att slippa tänka utan bara klä sig imorgonbitti. Ska försöka lägga mig nu är tanken...

Kram

Av Emelie - 22 september 2013 07:53

Hej,

Vilket segt och tråkigt väder, men det stoppar inte oss från att vara ute några timmar. Fram med regnstället och på med stövlarna så ska det nog lösa sig. Det värsta med hösten är just regnet. Det blir genast mycket kallare när det regnar.

Söndag idag och veckans sista dag. Jonas börjar inte förens kl 14 idag så vi har förmiddagen hemma tillsammans. Ska strax fixa fram lite frukost så vi är klara när väl klockan slår 10, för det är då vi brukar gå ut och de andra vi brukar hänga med försöker oxå vara klara då.

Hoppas din söndag blir bra :)
Kram

Av Emelie - 21 september 2013 11:15

Hittade en app på telefonen som gör om kort så man ser ut som en rumpnisse, bara att njuta nedan :)

Av Emelie - 21 september 2013 10:43

God morgon,

Eller ja jag och Hugo har varit uppe sedan 05:50. Morgon piggt barn inte lika morgon pigg mamma. Simon har sovit ur kasst inatt. Jag somnade kl 22, vaknade kl 23:30 av att han vände och vred sig i sängen och sedan blev han ledsen. Upp och trösta och han somnade om och vaknade 01:30 igen, orolig och kom inte till ro. Gick upp och värmde lite ersättning och la honom i vår säng och han somnade om efter att ha legat vaken en stund och sov till strax innan kl 8. Funderar på om det kanske är växtvärk han har?

Har hunnit med att städa här hemma nu på förmiddagen. Dammsugit, torkat av golven och lite annat fix. Härligt att ha det nystädat! Speciellt till helgen.

Ska mysa med barnen hela dagen idag och imorgon då Jonas jobbar helgen. Trevlig helg!
Kram kram

Av Emelie - 20 september 2013 18:30

Hej,

Fredag idag och helgen närmar sig med stormsteg! Fredagskänslan är en härlig känsla, kroppen går ner lite i varv, man blir lite dåsig och tung i kroppen. Att somna i soffan framför tv:n känns extra gött.

På lunchen passade jag på att shoppa lite. Blev två blusar och ett längre linne till mig, Hugo fick både kalsonger, strumpor och en mössa. Simon fick sig ett par vantar.

Strax ska barnen få på sig pyjamas och sedan blir det lite häng framför tv:n innan det är läggdags för dem. Längtar lite tills jag oxå får lägga mig...

Kram

Av Emelie - 18 september 2013 19:17

Hej,

Här är det sjukstuga. Simon har feber (innan han la sig hade han 38,9 i feber, så det blev Alvedon) och är snorig. Men han är hyfsad glad ändå, fast han var rejält trött nu ikväll. Så han blir hemma resten av veckan tillsammans med Jonas. Hoppas verkligen att han blir frisk snart och att det stannar vid snuva och feber. Peppar, peppar så sover han bra om natten. Det gör mycket att han sover i vår säng och sömn är ju bästa medicinen.

Annars lunkar det på här. Jobba, äta, sova och umgås med familjen så ser min vardag ut. Jag trivs väldigt bra med livet just nu...

Kram

Av Emelie - 17 september 2013 21:03

Hej,

Då var det dags för vab igen, denna gången är det Simon. Dagis ringde till mig på jobbet och sa att Simon var geggig i ena ögat och dem misstänkte ögoninflammation. Kände bara nej när dem ringde, så det var bara att ringa Jonas som jobbade hemifrån så han fick ner och hämta hem barnen. Simon har varit som vanligt och ögat har inte varit geggigt, nu när han varit hemma. Men samtidigt förstår jag dagiset, att dem inte vill ta några risker då ögoninfektion är väldigt smittsamt. Så han blir hemma resten av veckan, fall i fall det skulle vara något. Man vet ju aldrig. Så Jonas bli hemma och vabar med Simon, jag jobbar och Hugo får vara på dagis mellan kl 9-14 (så länge det inte är något med honom)

Själv är jag mega trött. Sov så fruktansvärt dåligt inatt. Har börjat drömma om en massa konstigheter. Kanske beror det på allt nytt? Jag hoppas verligen att natten som kommer blir bättre...

Godnatt på dig!
Puss och kram

Ibland vill man bara skratta åt det som känns jobbigt. Det brukar bli lite lättare då!

Presentation


Emelie heter jag, mamma till världens bästa killar samt har fått världen bästa man på kroken =) Bloggar om livet hos oss.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18
19
20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards