Alla inlägg under september 2013

Av Emelie - 9 september 2013 20:00

God kväll,

Barnen sover efter en dag på dagis. Det hade gått jätte bra att lämna dem båda, känns skönt när det flytter på och funkar, speciellt när det gäller dagis känner jag. Mår inte barnen bra då mår inte jag heller bra.

Första dagen på nya jobbet och det är en arbetsplats, med arbetsuppgifter och kollegor som jag verkligen kommer att trivas med! Detta känns så rätt!! Äntligen har nedförsbacken kommit och den krokiga vägen känns genast mycket rakare. Ska leva på den underbara känslan som befinner sig inom mig länge. Det enda som fattas denna dagen är att jag skulle viljat ringa till mormor och berätta hur bra det känns. Hon hade haft en stolthet i rösten över att jag känner som jag gör. Men jag vet att mormor vet hur jag känner - ibland är man inte ensam.

Nu ska jag läsa lite tidning, dricka lite te och längta till jobbet imorgon :)
Godnatt!

Puss & kram

Av Emelie - 8 september 2013 19:51

Hejsan,

Dagen har vi spenderat mesta dels ute, får ju ta tillvara på solen och det sköna vädret och min sista dag som "ledig" för imorgon startar jag på Eductus. Känns spännande, pirrigt och så kul. Äntligen ska jag få jobba som jobbcoach, detta har jag viljat sedan jag blev klar på OPUS programmet. Drömmen slår in och jag hoppas att mina förväntningar stämmer överens med det som komma ska. Så jag har plockat fram kläder till mig och barnen. Fixat lunch låda och packat väskan. Lägget är under kontroll.

Barnen fick sig sitt söndagsbad och Simon var så trött så han ville gå och lägga sig redan kl 19. Bara Hugo som ska komma i säng, imon är det dagis för den båda så sömnen är viktig så dem är pigga och orkar med.

Hoppas din söndag varit bra och att veckan startar med något trevligt!
Kram kram

Av Emelie - 7 september 2013 23:37

God kväll,

Ligger nedkrupen i sängen och har ont både i skrattmuskler och fötter. Lisebergs besöket blev en succé så detta gör vi säkert om igen. Hugo var lite tveksam och lite små rädd till en början, men allt eftersom blev det bättre när han insåg att han faktiskt vågade åka även dem lite farligare. Det var verkligen lycka i hans ögon idag, så härligt att se. Blev även en stjärnvinst, 2 kg toblerone. Är någon sugen är det bara att komma förbi.

Ska försöka sova här nu tänkte jag, borde inte bli så svårt efter ett 10 timmar långt Lisebergs besök med strålande fint väder och med härlig sommarvärme.

Godnatt!
Kram kram

Av Emelie - 6 september 2013 21:40

Hej,

Barnen sover, somnade i bilen hem efter att vi varit hos Hanna med familj och firat att det är Hannas födelsedag. Grattis igen fina och underbara syster!

Imorgon ska vi åka till Liseberg. Hugo vet inte om något än, så det blir en rolig överraskning att berätta för honom imorgon. Vi ska gå dit med Hugos bästa kompis O och hans mamma och pappa. Hoppas på bra väder, gott humör hos alla och många roliga karusell åk. Hugo har aldrig varit på Liseberg på sommaren än, då han varit lite rädd för att åka karusell m.m Förra året lossnade det när vi var på skara sommarland så i år kör vi på Liseberg.

Hoppas du får sova gott!
Puss & kram

Av Emelie - 6 september 2013 01:34

Godnatt,

Jag somnade strax innan kl 21 i soffan och sedan väckte Jonas mig vid kl 22 och sa att han går och lägger sig, så då gjorde jag det oxå. Strax är kl 01:30 och jag har redan hunnit med att; trösta en ledsen och orolig Simon 3 gånger, hjälpt Hugo på toaletten samt gett honom vatten att dricka och Simon har ätit lite ersättning då han var för trött för att äta när han somnade för natten strax efter kl 19. När ska jag få sova? Just nu är jag super trött fast jag inte är trött och det är ingen bra kombo alls. När jag är så här får jag 1000 tankar i huvudet och det är ju inte bättre det. Så idag MÅSTE jag få lägga mig och sova middag när Simon sover. Hugo och Jonas får hitta på något kul medan jag och Simon sover.

Får försöka somna om här, släppa mina tankarna och sväva ut stranden, lyssna efter havet och känna doften av tång. Drömma sig bort brukar alltid hjälpa!

Kram

Av Emelie - 5 september 2013 15:14

Hej,

Jag har idag tittat över höst och vinterkläderna till barnen. Det är mycket som dem ska ha: höstskor, vinterskor, vinterjacka, mössa, vantar, overall, fleecjacka och fodratregnställ. Nu har dem det mesta, bara vinterskor kvar men det tar jag längre fram.

Köpte en ny overall, fleecejacka samt höstskor till Hugo idag. Tyckte att jag fick en bra overall till ett bra pris så varför vänta? De kan ju ta slut och snart är faktiskt vintern här med overallväder, varken vi vill eller inte. Skönt att ligga lite förre och inte stress handla något. Det blir ofta dyrt! Så nu kan jag lägga detta åt sidan, vilket känns skönt. Bara jag som ska hitta mig ett par skor som jag kan ha på jobbet, tror inte converse är så uppskattat. Får bli en sväng ner till knalleland imorgon tror jag.

Annars mår barnen bättre och medicinen tar som den ska. Bara tre tillfällen till och sedan är denna kurern över. Hoppas verkligen att de håller sig friska nu! Ska torka lite snigelspår under Simons näsa.

Hörs!
Kram

Hugos nya vinter- och höstkläder/skor

Av Emelie - 4 september 2013 19:03

Hej hej,

Försöker få två överströtta barn att varva ner och försöka förstå att det kan vara ganska skönt att sitta i soffan.

Att passa Stella gick som en dans. Barnen åt bra till lunch och efter lunchen gick vi ut och gungade och grävde i sanden. Det har ju varit väldigt skönt väder ute trots att vinden är lite kylig.

Frisör besöket gick bra och slingorna och klippningen blev så bra. Känner mig nästan som en ny människa, skönt med lite nytt och att bli av med sommarhåret som var så slitet.

Nu är det dags att lägga Simon. Sedan är det Hugo som ska lägga sig. Jag ska lägga mig tidigt ikväll oxå - är så trött då det inte blev någon middagslur i eftermiddags.

Kram

...

Av Emelie - 4 september 2013 07:49

Godmorgon,

Ögonen orkar knappt öppna sig efter en natt med mycket upp och titta till en orolig Simon. Han har varit törstig, tappat nappen och varit ledsen. Ca varannan timme har har han vaknat. Hugo vaknade vid kl 00 och var ledsen och ville sova i vår säng, vilket han självklart fick. Jag känner att jag skulle behöva få sova en hel natt och det ostörd. Vore skönt att fylla på med energi.

Idag kommer Stella till oss, vilket jag ser framemot. Hon ska vara hos oss medan Hanna har redovisning i skolan. Mysigt, så det blir pannkakaslunch, lekplatshäng och fruktmys tänkte jag. Sedan kommer även Mats hit på besök. Kul! Innan Stella kommer tänkte jag dra iväg till frisören och ta del utav min födelsedagspresent som jag fick av mamma och pappa - ett frisörbesök med valfri behandling. Jag funderar på att slinga mig och självklart klippa av mig torra, frissiga sommartoppar. Det behövs! Så får det bli!

Nu ska jag fixa frukost till barnen!
Kram

Presentation


Emelie heter jag, mamma till världens bästa killar samt har fått världen bästa man på kroken =) Bloggar om livet hos oss.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18
19
20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards