Alla inlägg under december 2012

Av Emelie - 12 december 2012 19:42

Barnen sover och Jonas är på möte på jobbet. Så ikväll har jag egen makt över fjärrkontrollen - perfekt.

Tomte kläderna passade perfekt. Skönt att slippa ut och stress köpa något. Kan även tänka mig att det är slutsålt på de flesta ställerna då den stora dagen är imorgon. Hugo har sjungt lucia sånger hela eftermiddagen och det är lite pirigt med fjärilar i magen.

I eftermiddag kom killarnas farmor på besök. Fikade med pepparkakor, kaffe och gifflar. Sedan blev det lite tåg byggande. Frågade Hugo innan han somnade var det är som har varit det bästa med dagen idag. Han svarade: " det bästa var när farmor kom och fikade med oss". Älskade Hugo <3

Diskmaskinen är klar. Plocka ur och i den sedan intar jag soffan!

Puss och kram, kärleks banan!!

Av Emelie - 12 december 2012 09:00

Blev inget mer än magont för Hugo på morgonen. För resten utav dagen var han precis som vanligt. Idag är han på dagis. Hugo var så ivrig att få springa in till sina kompisar att han nästan glömde av att ge mig en hejdå kram.

Ser ut att bli en härlig dag, solen är framme. När Hugo kommer hem igen ska jag ha letat fram tomtekläderna inför luciafirandet imorgon. Han måste testa så det passar. Köpa fika inför imorgon oxå - lussekatter (utan päls som Hugo säger) samt pepparkakor som ska fikas med efter att barnen har sjungt. Ser framemot morgondagen.

Kram

Av Emelie - 11 december 2012 08:11

Hej!

Hugo har klagat på ont i magen nu på morgonen och jag hoppas verkligen inte att det är magsjuka. Det har nämligen gått på dagiset till och från hela hösten. Vi har haft turen och klarat oss varje gång, hoppas att det är så nu oxå!

Lite film och stillsam lek idag så hoppas vi att Hugo kan gå till dagis imorgon och träffa sina vänner...för han har saknat dem.

Kram

Av Emelie - 10 december 2012 16:04

En trotsig fyraåring, en grinig 9 månader och ett brev som jag inte behövde fått idag!

Tar nya tag imorgon och glömmer denna dagen!

Kram

Av Emelie - 9 december 2012 21:22

Dagen har gått i ett, tur är kanske det efter den lite hackiga sömnen i natt. På något konstigt sätt så har jag inte känt mig trött, kanske kommer i morgon?

Vi var ute med barnen på förmiddagen, åkte pulka tillsammans med D och hans mamma och lillebror. Det var jätte kallt, trots att jag hade tagit på mig lager på lager. Blev en timma ute sedan in för att fixa lunch. Det var så skönt att komma in i värmen igen. Barnen var varma och goa i sina overaller, vilket är det viktigaste.

På eftermiddagen kom Hugos kompis O och lekte en stund. Jonas busade runt och bakade även muffins tillsammans med dem och som vi sedan fikade med. Tror killarna hade det kul tillsammans :)

Även min bror med sambo kom förbi och fikade. De hade handlat lite mat och passade på att svänga förbi. Killarna älskar verkligen sin morbror och Erika. Massa bus och lek blev det mellan kaffedrickande och kakor.

Kvällen avslutades med ett bad för killarna och lite massage på det. Hugo tycker det är jätte skönt medan Simon har lite svårt att ligga stil. Men det kommer...

Nu titta på Beck. Sedan sängen...
Kram!

Av Emelie - 9 december 2012 08:03

Vaken? Knappt! Simon ska inte få sova långa lurar på dagen, detta resulterar i att han inte sover på natten. Kanske även att tänderna spökar lite?

Han somnade strax innan kl 19. Kl 23:50-01:30 var jag uppe med honom. Klockan 05:15 ville han gå upp och det tog Jonas. Får försöka lägga oss i omgångar och vila under dagen.

Vad som händer idag får vi se. Inga planer vilket känns skönt. Ta tag och vika lite tvätt är något som måste göras. Även starta igång den obligatoriska tvätten för dagen...

Nää lite kaffe nu!
Kram

Av Emelie - 8 december 2012 19:41

Dagen har bara svischat förbi. Stor handlade på förmiddagen och sedan möte vi upp Hugos kompis O med mamma och pappa i pulkabacken.

Vi gick till en annan backe i dag som var perfekt uppåkt. Lagom brant och lång så man fick upp en hejdundrande fart. När energin tog slut tog vi en paus med smörgås och varm choklad. Perfekt! Simon sov hela tiden i vagnen så han fick aldrig testa sin pulka - får bli en annan dag.

Efter pulkaåkandet åkte vi hem till O och lagade gemensam middag, mysigt.

Så nu sitter jag uppkrupen i soffan med filt och duntofflorna på och väntar på att så mycket bättre ska börja. Idag är det Darins dag, den dagen jag väntat på :) Äntligen!

Ha en fin kväll du oxå,
Kram!

Av Emelie - 7 december 2012 15:16

Igår hittade jag äntligen två små fina vita tänder i Simons mun. På nedre tandraden. Hugo fick sina tänder redan vid 6 månader så man har ju varit lite smått orolig att Simon skulle behöva få tandprotes, men äntligen kom dem. När de kommit upp ordentligt ska han få en rejäl köttbit att sätta tänderna i ;)

Annars har vi bara tagit det soft inne. Termometern har pendlat mellan -13 och - 9 lite väl kallt, iaf för Simon att vara ute en längre stund. Hanna och Stella kom förbi en stund på förmiddagen, trevligt. Åt lunch och fikade tillsammans. Sedan lekte barnen lite innan Simon blev för trött och fick gå och lägga sig.

Jonas är strax på väg till jobbet, jag och Hugo kollar lite tv och Simon sover som sagt middag. Vad kvällen ska fördrivas med får vi se... Lite mer lek antar jag :)

Kram

Presentation


Emelie heter jag, mamma till världens bästa killar samt har fått världen bästa man på kroken =) Bloggar om livet hos oss.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards