Alla inlägg under juni 2013

Av Emelie - 18 juni 2013 09:37

God morgon,

Vi har varit vakna en stund här och hunnit med en massa: bäddat sängarna, ätit frukost, satt igång en tvätt, klätt på oss och borstat tänderna. Självklart även plockat lite. Om en stund är det ut på lekplatsen som gäller.

Natten har varit bättre även om Simon var vaken 1 tim och ville ha lite att äta vid 05. Så lite lagom seg är man endå, fast friskluft brukar göra en lite piggare.

Ska fixa vattenflaskor och lite frukt som killarna kan ha på lekplatsen. Ses!
Kram

Av Emelie - 17 juni 2013 22:25

God afton!

Äntligen, nu sover barnen. Tänk vad en tidig morgon kan vända upp och ner på en hel dag. Simon kom ur sin vanlig tupplursrutin som är vid kl 11 och sov därför två tuppisar idag vilket bidrog till en senare nattning. Hugo hade mycket tankar och funderingar nu ikväll och hade svårt att komma till ro.

Tankarna och funderingarna är verkligen om allt. T.ex " mamma, en som inte kan höra pratar ju med händerna. Varför rör sig inte händerna som min mun gör när jag pratar?" Vad svarar man på det liksom? En annan rolig sak han frågade ikväll var; "mamma, när jag och Simon låg i din mage, klättrade vi på ditt skelett då?" Inga saker är konstiga att fråga och frågar man inget får man ju inget veta. Så är det ju!

Ska lägga mig nu jag oxå. Kudden kommer nog kännas extra skön ikväll...

Kram

Av Emelie - 17 juni 2013 07:23

Heeeeej!

Simon har varit orolig i natt och det bidrar ju till att en annan oxå sover dåligt. Och så skulle han upp tidigt oxå, redan kl 05:45, så mina ögon är sååååå trötta och Simon är grinig till max då han fortfarande är trött. Det är bara Hugo som har vett att fortfarande sova.

Lite mer kaffe tror jag!! Frågan är om ännu en kopp kan hjälpa att få igång mig!??

Kram

Av Emelie - 16 juni 2013 19:57

God kväll,

Usch vilket väder vi haft idag. Regn, uppehåll, liten regnskur, uppehåll, stor regnskur osv. Som tur var så regnade det inte på förmiddagen då jag och barnen var på lekplatsen. Vi åkte till mamma och pappa lagom till den stora regnskuren kom, tur ska man ha ibland. Så vi mellan landade en stund hos mamma och pappa innan vi alla åkte på 16-årskalas till kusin F. Tack för kalaset, jätte trevligt!

Imorgon är det ny vecka och jag börjar så sakta förbereda mig på att min föräldraledighet är slut nu på onsdag och jobb väntar framöver. Så Jonas har bara två arbetsdagar kvar innan han går på föräldraledighet blandat med semesterdagar i 9 1/2 vecka. Jag tycker det ska bli kul att börja jobba och Jonas tycker det ska bli skönt med ledigt från jobbet och kul att vara mer med barnen. Kommer bli en toppen sommar!

Nu natta Hugo :)
Kram

Av Emelie - 15 juni 2013 18:32

Hej hej,

Barnen är duschade och sitter i varsin pyjamas och tittar lite tv innan det är dags att gå och lägga sig. Dagen har innehållt äventyr som tagit på krafterna.

Barnen var ivriga att komma iväg och fiska och pratade på vägen ner till sjön hur dem skulle fånga den stora hajen. Och sedan var det lite beslutsångest vilken brygga det skulle fiskas ifrån, så det slutade med att den testade att fiska från två olika bryggor. Självklart nappade det, två gånger till och med. Hugo fick upp en av fiskarna och var stolt.

Medan de stora killarna fiskade tog jag och Z mamma med oss småkillarna till skogen som ligger intill. Så Simon och L plockade pinnar, kottar och spanade in myrorna. Väldigt spännande var det!

Även mamma och pappa Persson är sega. Så det blir soffhäng resten av kvällen.

Kram



Av Emelie - 15 juni 2013 11:55

Hej,

Jonas och en annan pappa ska ta med sig Hugo, E och Z på fiske efter lunch. Förberedelserna är stora! Fiskelådan gås igenom, maskar håller på att fixas fram ur jorden och även en "mörtdeg" ska göras. Jag och Simon får gå ner och titta in deras fiskelycka när de varit borta en stund. Kanske blir det fisk till middag idag ;)

Annars är allt som vanligt, som det brukar vara hos en vanlig familj. Lite småbråk killarna emellan. Lite trots och öron som inte vill höra. Underbart! Men barnen är det bästa jag har i mitt liv - med eller utan öron som lyssnar.

Kram

Jonas och barnen förbereder :)


Av Emelie - 14 juni 2013 21:32

Hej hej,

Åhaga hade inte jätte mycket att erbjuda. Det är olika från gång till gång man är där, lite som Ullared typ. Fick fyndat ett regnställ (blått med vita stjärnor på) till Hugo för 149 kr. Billigt och bra, annars ligger ett regnställ runt 300-400 kr. Fattas bara stövlar så är han rustad för några regniga dagar.

Eftermiddagen/kvällen spenderade vi hos några goda vänner. Grillade, tjötade och barnen lekte. Så nu är jag proppmätt och lagom seg. Precis som det ska vara en fredag.

Trevlig helg!
Kram

Av Emelie - 14 juni 2013 08:17

Godmorgon,

Ännu en dag med regn, förhoppningsvis blir det bättre väder framåt lunch/eftermiddagen. Är så trist när det regnar och man blir lite begränsad i vad som kan göras. Bara det är uppehåll är det genast mycket lättare. Fast det är ju viktigt att ibland ha tråkigt och bara vara oxå.

Hanna och Stella kommer och hämtar upp mig på förmiddagen. Vi ska kolla in Åhaga outlet där de säljer allt möjligt men mest kläder från Nelly.se Får se om vi kan göra några fynd.

Kram

Presentation


Emelie heter jag, mamma till världens bästa killar samt har fått världen bästa man på kroken =) Bloggar om livet hos oss.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards